Suchy211 1 267 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) Dobra okazuje się, też mam coś do powiedzenia w tej sprawie. Dostałem 2 ostżezenia. Tylko jak mam się do nich odpowiednio ustosunkować i poprawić jak nie wiem o co chodzi. Niby nieodpowiednie słownictwo. Tylko ja nie przypominam sobie abym używał coś cięższego niż klasy "dupa", "cycki", ewentualnie "matolactwo" ale to ostatnie chyba jeszcze nie tutaj. Dobra znalazłem. Nie wiem co szkodliwego jest w przypomnieniu sytuacji obyczajowej damski męskiej z przed przeszło 20 lat. I to jednak dość powszechnej i uż ty ciu tylko trochę luźnej formy od "kochać" je niech będzie. Połowa moich 1/3 moich znajomych była już "po" a nie z okolicznościami na "mogło być". Edytowane 23 Listopada 2024 przez Suchy211
Suchy211 1 267 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 W dniu 20.11.2024 o 18:17, tomcug napisał(a): @plugawyjoe Przede wszystkim proponuję Panu popracować nad stylem komunikacji (nie pierwszy zresztą raz). Pańskie komentarze są klasyfikowane przez algorytm Disqus jako spam, z automatu, bez niczyjej interwencji. Zaakceptowałem je ręcznie i to wszystko w tym temacie. Wystarczyło zapytać, ale Pan już widzę zdążył wydać wyrok. Aha, czekaj. Fajnie działa ten wasz algorytm. W pierwszymnpoście plugawyjoe napisał cos o wpy*"Aniu popra#$ości politycznej i ten algorytm już to wypluł. Po tym zaczął już wypluwać każda wypowiedź tego użytkownika. Nie to ciekawe, ciekawe. No ale trudno. To przecież "algorytm" a z tymi się nie wygrywa. Jest jak jest. 1
tomcug 2 456 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 Fajna teoria spiskowa, gratuluję. Algorytm nie jest "nasz", tylko Disqusa.
Mar_s 2 240 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 @Suchy211 Nie zgrywaj ofiary, jak rozmawiasz z kumplami to możesz używać dowolnej formy, ale jednak na forum publicznym obowiązują pewne zasady. Dostałeś tylko dwa punkty, po jednym za każdy post. Kiedyś bym to tylko wyedytował ale były skargi, ze strony Labowiczów zresztą, że moderacja śpi i za bardzo poluzowała zasady, no to zaczynamy zaciskać nieco. Miesiąc miodowy dobiega końca.
Suchy211 1 267 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) @Mar_s ok, załapałem to po tym jak dostałem ostrzeżenia. Jednak jedna sprawa. Jeśli ostrzeżenia mają lecieć za jednak dość miękkie sprawy, to przynajmniej warto byłoby napisać o co chodzi. Szukając wiatru w polu i domyślając się o cho chodzi nie każdy go znajdzie. Kiedyś posty były numerowane. Dlaczego teraz tego nie ma? Wypadałoby chociaż podać nr posta, a jak go nie ma to odnośnik do konkretnej wypowiedzi. @tomcug mówiąc wasz miałem namyśli ten który tu funkcjonuje a nie kto go stworzył. Niemniej nadal uważam działanie tego algorytmu za ciekawy, który wypluwa posty bez względu na to czy jest w nich coś kontrowersyjnego czy nie tylko dlatego że dany użytkownik coś kontrowersyjnego w przeszłości napisał. Edit: Swoją drogą, uznajecie za spam wypowiedzi jak na tym obrazku a potem jest wielkie halo, że portale internetowe i fora nie mają użytkowników. No brawo, brawo. Edytowane 23 Listopada 2024 przez Suchy211
tomcug 2 456 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 Teraz, Suchy211 napisał(a): @tomcug mówiąc wasz miałem namyśli ten który tu funkcjonuje a nie kto go stworzył. Niemniej nadal uważam działanie tego algorytmu za ciekawy, który wypluwa posty bez względu na to czy jest w nich coś kontrowersyjnego czy nie tylko dlatego że dany użytkownik coś kontrowersyjnego w przeszłości napisał. To nie jest pierwszy raz, kiedy algorytm Disqusa kwalifikuje jako spam coś, co nie powinno tam trafić. Działa jak działa i my o tym wiemy, w razie czego wystarczy napisać na forum, na maila, gdziekolwiek. Po prostu i my akceptujemy te komentarze. 1
areczek1987 920 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) Zamiast dać bana lub przynajmniej dyskutować z jakąś agenturą/kretynami czego tu szukają i jakie widzą tu szanse zamykać cały poczytny temat o wojnie na Ukrainie? Dziwne. Edytowane 2 Maja przez areczek1987
crush 3 575 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 14 godzin temu, areczek1987 napisał(a): Zamiast dać bana lub przynajmniej dyskutować z jakąś agenturą/kretynami czego tu szukają i jakie widzą tu szanse zamykać cały poczytny temat o wojnie na Ukrainie? Dziwne. Podziękuj płaczkom latającym z raportami i ciągle wyzywającym innych. Niezależnie od tego jak idiotyczne są ich poglądy. 1
Pentium D 1 184 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja @crush matko bosko, co to za awatar Zobaczyłem to na głównej forum i aż w profil wszedłem. Co jej tak mordę wykrzywiło? 3
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 9 godzin temu, Pentium D napisał(a): @crush matko bosko, co to za awatar Zobaczyłem to na głównej forum i aż w profil wszedłem. Co jej tak mordę wykrzywiło? WOKE i DEI
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja @Pan Mateoo pisanie na czacie kiedy nikt inny nie może, jest jak Spoiler 2
tomcug 2 456 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Można podziękować użyszkodnikowi hwdp, który zapowiedział, że będą na czacie kontynuować politykierowanie
j4z 949 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) Przez jednego czy kilku użytkowników, którzy nie umieją się zachować cierpią wszyscy? Po takiej zapowiedzi ja od razu bym go zablokował do końca ciszy. Ale co ja tam wiem... A w ogóle to gość nie żegnał się przypadkiem z forum niedawno? Już chyba konto usuwał. W dniu 14.05.2025 o 00:01, Pentium D napisał(a): @crush matko bosko, co to za awatar Zobaczyłem to na głównej forum i aż w profil wszedłem. Co jej tak mordę wykrzywiło? Edytowane 17 Maja przez j4z
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Czat zamknięty? A miało nie być cenzury na czas wiadomo czego.
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Wyżej masz odpowiedź dla czego, albo przez kogo
Jaycob 1 934 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Dobrze, że chociaż forum nie zamknęli do poniedziałku, jak to często bywało na śp.Labie 2
tomcug 2 456 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 34 minuty temu, j4z napisał(a): Przez jednego czy kilku użytkowników, którzy nie umieją się zachować cierpią wszyscy? Tak to działa, nie będziemy monitorować 24h do końca niedzieli, czy nie pojawiają się niedozwolone treści. Forum jako takie działa, czat nie. Deal with it 1
j4z 949 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Nie no spoko, oby nie pojawiły się gdzieś poza chatem.
Pawelek6 253 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja @tomcug a ciekawe kto multikontem pochwalił się na chacie 11h temu, robiąc screena nawet 1
Mar_s 2 240 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja No sorry ale konto testowe a multikonto to są dwie różne rzeczy. 2
tomcug 2 456 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 4 minuty temu, Pawelek6 napisał(a): @tomcug a ciekawe kto multikontem pochwalił się na chacie 11h temu, robiąc screena nawet Admin może wszystko 1
Rekomendowane odpowiedzi