Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ja jednak wróciłem do Druida I robię Miska z ogniem. Wilk jakoś słaby był albo też cienki jak starter ligi jak nie masz nawet z czego kragtowac podstawowych itemow. Ten Misiak mi przypomina stare dobre czasy druida w D2 -
Przez Sebastiansbk · Opublikowano
A nic, ja tam ci życzę żeby ten drugi cpu żył na tej płytce o ile to procek padł -
Przez Dominix · Opublikowano
Oh tak gra ma byc trudna, mozolna jak niemiecka helga masz cierpiec i plakac podczas grania, spedzic tysiace godzin zeby zrobic sobie mocny build a jak taka nie jest to jest do dupy Zamiast cieszyc sie ze masz kilka gier dla kilku roznych grup docelowych, ci chca grac na spokojnie i luzie, masz gre x, ci chca sie meczyc masz y, to znajdzie sie pan maruda ktory chce zeby wszystko bylo takie same, pod niego i mu cisnienie idzie jak komus cos innego sie podoba -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Skąd pewność, że ktoś odbierze? brednie. typowe forumowe brednie od gościa, który dosłownie nic nie wie. znowu brednie. jak kiedyś napiszesz coś co nie jest kłamstwem lub bzdurą to powinni w Mongolii święto narodowe zrobić. -
Przez TheMr. · Opublikowano
USA może nam naskoczyć. Wpływ Trumpa jest wyolbrzymiony, bo gdyby Trump wpływał na politykę EU to sankcje powinny być już powoli ściągane, a głosowanie o zakazie ropy i gazu by nawet nie przeszło. A jest dokładnie na odwrót. EU podobno nigdy jej nie miało zamrozić, a jednak. Dodatkowo forma tej pożyczki jest dosyć sprytna, i tutaj trzeba pochwalić osoby który to wymyśliły.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi