caleb59 1 621 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Nie wrzucaj do tematu o wersji PC rozkmin o wersjach konsolowych, jaki to ma sens?
Phoenix. 4 714 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Jest to jedyny temat z gra i bede wrzucal co mi sie podoba takze spadaj 3
Zas 287 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) 7 godzin temu, Vulc napisał(a): Pierwsze opinie bardzo podobne do moich odczuć po kontakcie z jedynką, więc definitywnie się nie polubimy. Zwłaszcza, że ma najwyraźniej te same problemy - przeciętni towarzysze, przeciętna fabuła. Przeciętne wszystko. Jeśli nawet GOL daje 6,5 (non tak tak, różni recenzenci), to mam wrażenie, że tutaj jest sporo gorzej niż w jedynce. A to jednak duży problem. Nie wyglądałem tej gry jakoś specjalnie, ale że ku mojemu zaskoczeniu i wbrew moim upodobaniom, jedynka nawet mi podeszła... tutaj może poczekam do jakiejś oferty za 20 zł... czyli praktycznie tak samo jak z jedynką Edytowane 23 Października przez Zas
DżonyBi 1 969 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Czy to już standard. Kolejna gra w GP=duża szansa na crapa?
Kabor 460 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października O rany chyba jestem naprawdę stary bo musiałem sprawdzić co to oznacza. Bo pulpa ziemniaczana nie pasowała mi tutaj całkowicie do historii. 1
Ryszawy 401 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Przecież pulp fiction to już nasi ojcowie znali... 2
jankooo 253 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 14 minut temu, Ryszawy napisał(a): Przecież pulp fiction to już nasi ojcowie znali... Tu na forum to ze 3 pokolenia mogą siedzieć wiec nie koniecznie
Kabor 460 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października 19 minut temu, Ryszawy napisał(a): Przecież pulp fiction to już nasi ojcowie znali... Ale nigdy w swoim otoczeniu nie słyszałem takiego określenia. Wiec zakładam, że młodzi teraz tak piszą. W tym kontekście jestem stary bo nie obracam się widocznie w takim młodym towarzystwie.
samsung70 210 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października ...ciekawe czy jak nie grałem w jedynkę to czy tutaj bym się odnalazl...
DITMD 787 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) Pulpowy ton jest wizytówką tej serii, jak i gier Obsidiana, nie wiem jak to można dawać w minusach. Edytowane 24 Października przez DITMD 2 1
Ryszawy 401 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Kamil, co ty z życiem robisz. Ty już przestań grać we wszystko... 1
userKAMIL 856 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) To już ostatnia przygoda tego roku dla mnie... Wspaniały to był czas dla graczy i mimo, że Cronos niepokonany to bawię się wyśmienicie! 4K/DLAA/Ultra jest średnio 80FPS co prawda RT coś nie tak bo smużą krawędzie ale co tam... Edytowane 24 Października przez userKAMIL 2
CavieZ 89 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października 10 godzin temu, userKAMIL napisał(a): To już ostatnia przygoda tego roku dla mnie... Wspaniały to był czas dla graczy i mimo, że Cronos niepokonany to bawię się wyśmienicie! 4K/DLAA/Ultra jest średnio 80FPS co prawda RT coś nie tak bo smużą krawędzie ale co tam... Czyli dobrze się bawisz? Bo OW1 mi się bardzo podobał. Avowed rozczarował i stąd moje obawy. A cholernie mi brakuje gier w stylu Mass Effect.
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października (edytowane) Jak najbardziej! Mi jedynka się podobała i tutaj mamy praktycznie więcej tego samego. Gra jest też w GP jak ktoś po taniości chce sprawdzić. Od początku sporo wyborów i ścieżek dojścia do celu. Problem mam tylko z strzelaniem. Tzn sam filling broni jest świetny ale jak używam shotguna to muszę „kropkę” celownika idealnie na przeciwniku umieścić. Minimalny odchył nawet z bardzo bliskiej odległości powoduje, że nie zadajemy obrażeń. P.S. Same przerywniki filmowe wgniatają w fotel swoją jakością i realizacją! Dotarłem do pierwszego klimatycznego miasteczka. Świetnie to wszystko w ruchu wygląda i detal goni detal... Edytowane 25 Października przez userKAMIL 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 25 Października Autor Opublikowano 25 Października A tak z ciekawości. Które gry skończyłeś w tym roku?
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października @ODIN85 Z ostatnich to Cronos, Silent, dodatek do Indiany, Borderlandsy została mi końcówka. Co tam jeszcze było? Assasin też go dłubię cały czas na spokojnie. Dooma też zaliczyłem ostatniego musiałbym pomyśleć na spokojnie. 1 1
Ryszawy 401 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Skąd ty bierzesz na to siły? Ja mam rozgrzebanego CP2077, do którego nie mogę usiąść od chyba trzech miesięcy, a gra mi się bardzo podoba i jestem przed wejściem do niezłego przecież DLC. Do tego Control, od kilku lat na dysku, bo kiedyś tam zamierzam zagrać w dodatki. Do tego Blade of Darkness, zainstalowany w ramach wspomnień z młodości, Signalis, Transistor, które są unikalne ale nie mam chyba do nich serca... Szybko, zdradź mi swój sekret
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Ja też mam sporo gier nieukończonych. 🤷 Mam też tak, że każdy nowy tytuł musze sprawdzić na premierę i kończę te co faktycznie mi siądą. Różnie to dziś już bywa czasami odpadam po paru godzinach a czasami wsiąknę na długie dni jak ostatni Battelfild gdzie nic tego nie zapowiadało.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października (edytowane) @Ryszawy Jak grasz we wszystko i nic nie kończysz to znaczy, że czas na zmianę hobby i nie ma sensu się zadręczać tym, że nie masz na to czasu. Mnie jak gra wciągnie to czas momentalnie się znajduje. Nawet 14-16h jednego dnia jak mam wolne. Nie zdarza się to co weekend, ale ja gra siądzie to nie ma zmiłuj się. Nie mam też wtedy wyrzutów, że mogłem robić coś innego bardziej "pożytecznego" czy produktywnego. Edytowane 25 Października przez DżonyBi 1 1
DITMD 787 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października (edytowane) Czy ja wiem, u mnie jest tak, że nawet jak coś mnie mega wciągnie, to często jest tak, że w jeden dzień tej gry się przejść nie da. Potem coś mi wypada, nie mam czasu grać, zapał mija, wychodzi coś innego, chcę to sprawdzić, do tamtej już nie wracam i tak w kółko. A ja jestem typem gracza, który wszędzie musi wejść, zajrzeć do każdej dziury, i podnieść każdy kamień. Edytowane 25 Października przez DITMD
userKAMIL 856 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Na steamie 86% pozytywów jak widać ludzie bawią się wyśmienicie. 1
Rekomendowane odpowiedzi