Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Zwróć uwagę na cienie na podłodze czy na ścianie po lewej na zdj wyżej (bez RT ich tam prawie nie ma). W ruchu to wszystko jest jeszcze bardziej zauważalne gdzie gra świateł i cieni momentami wyrywa z kapci. Zobacz sobie lokacje gdzie teraz dotarłem i co tam się dzieje. Można tylko spacerować i podziwiać to wszystko!

Klik

Ależ cudo.

Opublikowano
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Zwróć uwagę na cienie na podłodze czy na ścianie po lewej na zdj wyżej (bez RT ich tam prawie nie ma). W ruchu to wszystko jest jeszcze bardziej zauważalne gdzie gra świateł i cieni momentami wyrywa z kapci. Zobacz sobie lokacje gdzie teraz dotarłem i co tam się dzieje. Można tylko spacerować i podziwiać to wszystko!

Klik

hej,. będę podziwiał jak ukończę część pierwszą <3 

Klik

hej,. będę podziwiał jak ukończę część pierwszą <3 

Opublikowano

Ale przecież przez opisywany wszędzie błąd przy włączonym RT cienie są gorsze - tracą szczegóły i nie są miękkie. Czyimś zdaniem pierwszy obrazek wygląda lepiej? :E 

Opublikowano
13 godzin temu, samsung70 napisał(a):

hej, a według was, czym się seria The Outer Worlds różni od No Mans Sky- bo chyba wcześniej mówiąc, że się odbiłem od TOW miałem na myśli no mans sky :D <zonk>  

Wszystkim? No Man Sky to gra nastawiona na rozgrywkę wieloosobową. W dodatku niby zwiedzamy dużo planet ale one są praktycznie identyczne. Od premiery sporo się zmieniło na plus ale nadal to szybko nudzi. 

Outer Worlds to taki  Mass Effect.

Opublikowano

Tak przegladam discussion na steam i na reddit i sporo bugow jest blokujacych progress w grze... Ktos u nas natrafil na taki? Chcialem kupic ale teraz sie zastanawiam czy nie poczekac na jakis patch zeby nie zaczynac po 10h gry od nowa bo jakis companion zniknie... :boink:

Opublikowano
Godzinę temu, aureumchaos napisał(a):

Tak przegladam discussion na steam i na reddit i sporo bugow jest blokujacych progress w grze... Ktos u nas natrafil na taki? Chcialem kupic ale teraz sie zastanawiam czy nie poczekac na jakis patch zeby nie zaczynac po 10h gry od nowa bo jakis companion zniknie... :boink:

poczekaj aż wszystko połatają, a w miedzyczasie zakup jedynkę. :)

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, lukadd napisał(a):

Nom trochę przykrótka ta doba, ale dopóki człowiek nie popada w pracoholizm to czas jest na granie :E 

Czasem pracoholizm, a czasem po prostu nieprzewidziane okoliczności, które wyrywają z butów i wywracają świat do góry nogami. U mnie ten drugi scenariusz, bywają dni że siedzę do 10 wieczorem nad papierami, nie że chcę ale po prostu dzień jest za krótki żeby się z tym wyrobić w czasie pracy. Na ten moment oprócz pogrywania skokowo w sieciówki nawet nic nie wrzucam na listę do ogrania, nadal planuję rozpocząć KCD2 w listopadzie ale czy się uda nie wiem.

No ale kolegom życzę miłego ogrywania... 

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja po wyczyszczeniu pierwszej planety dotarłem na kolejną. Wyśmienita przygoda!

The Outer Worlds 2   29.10.2025 15_31_35.png

czy trzeba czyścić całą mapę do wylotu na inna planetę? Bo zastanawiam się czy będzie można powracać ?