Intergalactic: The Heretic Prophet
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Nie po to głosowaliśmy na obecną koalicję, by teraz robić referendum wraz z pisowskimi wyborcami, w sprawie kluczowych postulatów. -
Przez mrsympatyk · Opublikowano
Cześć. Przeglądam internet i nie mogę znaleźć takiej, która by mi pasowała. Przez długi okres byłem posiadaczem klawiatury logitech k740. Niestety jest już nie dostępna i potrzebuje czegoś podobnego. Niski profil, podświetlanie, klawisze do głośności i najlepiej jakby miała podstawkę. Układ klawiszy ANSI. Pozdrawiam. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Nowsza bron gromadzą do ataku na inne państwa, zapewne do otwarcia frontu w Państwach Bałtyckich. Wysyłanie takich pojazdów przeciwko polom minowym i okopom z ppk i rpg na Ukrainie nie ma sensu. Ekonomiczniej słać mobilków rosyjskich i koreańskich w tym co najtańsze a jedzie do przodu. Szczególnie że finalnie i tak szturmują piechotą. Po ostrzale z arty i atakach dronami. Natomiast pierwsze fale mobilków idą tylko jako rozpoznanie bojem, by wymusić na Ukraińcach otwarcie ognia i zdradzenie obsadzonych pozycji. Ruscy nieźle tą metodę szturmu dopracowali. Na tyle że w listopadzie zdobyli rekordową, patrząc od początku 2022, ilość terenu ;/ P.S. To co mnie dodatkowo niepokoi to podejście naszego wojska do masowego użycia tanich dronów i ochrony przed nimi. W większości udają że temat nie istnieje. A potrzeba ogromnych ilości zagłuszarek oraz strzelb, najlepiej automatycznych, są skuteczną bronią piechoty przeciwko tym małym dronom. Oraz operatorów takich dronów po naszej stronie i ogromnych ilości samych dronów, w tym nieco nowszych, mających światłowód. Na ćwiczeniach, pozorujący atakujące wojska rosyjskie, wciąż działają tak jak spodziewaliśmy się po ruskich dekadę temu. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
https://allegrolokalnie.pl/oferta/thermaltake-core-p8-tg-bxx?navCategoryId=259436
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi