Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Tak patrze teraz na ta tabele i ilosc tych cpu uszkodzonych to mnie smiech ogarnia ,patrzac ile tych cpu klepia i jak popularne sa plyty asrocka smiem twierdzic ze to nawet nie sa winne plyty asrocka tylko po prostu wadliwy krzem. -
Przez Sidr · Opublikowano
Wydawał Ci się taki nie bez powodu. Format 4:3 przekłada się na duża wysokość, która zapewnia optyczny efekt wielkości całego ekranu (a nie szerokość) i do tego zapewne z 20cm ramki w bonusie było. Zresztą też pamiętam 29 cali rodziców i też wydawał mi się ogromny. Pozostając w sferze wymiaru ekrany. Ja mając 32 zmieniłem go swego czasu na 27, a miałem już kiedyś 27 przez 2 lata chyba. Z perspektywy 32 ten nowy 27, chodz z dużo lepszą matrycą wydawał mi śie tak mały i powdował taki dyskomfort, że zwróciłem go po tygodniu i kupiłem znowu 32. Teraz majać 42 wydaje mi się on idealny, ale dałbym rade wrócić do 32 16:9. Chciałbym jeszcze sprawdzić monitor z zakrzywionym ekranem w formacie 21:9 i o wysokości 42 16:9 lub max 5cm niższym. -
Przez Zas · Opublikowano
Skoro legalna, to w jakim celu jest nagrywana i publikowana w sieci? Co to, jakieś reality show? IMHO gość specjalnie robi większość rzeczy tak, by były "na granicy" i nie pozwalały na szybką, jasną ocenę. To, że później wygrywa czasem w II instancji, po podzieleniu włosa na czworo, wiele nie zmienia. Ot, choćby ten ostatni film - rżnięcie głupa, że nie ma na ogrodzeniu tablicy z aparatem, skoro jest (co tam się nie zgadza, wymiary, proporcje?), konfrontacyjna postawa... OK, może budynków nie ma w wykazie i nie podpadają pod nowe przepisy, ale to się załatwia inaczej, przynajmniej na początku. Tak jak mówię - ustawki sebixa z sebixami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi