Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 15.03.2025 o 16:05, hubio napisał(a):

Ponieważ obecnie waham się pomiędzy oddaniem głosu na Trzaska (po bezpardonowym atakiem Gordona na mnie i ostatnio kolesia co myśli, że wszystko o mnie wie co ma jakąś mangę w avatarze :D ) a Mentzena

Jako, ze nie śledzę dokładnie waszej epopei, pozwolisz, że dopytam nieco prywatnie?

Bo nie jestem pewien czy nie rozważałeś głosowania na Trzaskowskiego, ale przez Gordona już rozważasz, czy że byłeś zdecydowany głosować na RT, ale teraz już tylko rozważasz? I tak samo z Mentzenem...

Opublikowano (edytowane)

Raczej ta druga opcja, ale sprawa z tego forum to raczej impuls. W maju będę mieć dopłaty do ZUS parę tyś, kolejny rok... przez Polski Ład... KO i 3D obiecały w kampanii powrót do rozliczania sprzed polskiego ładu. Minął już ponad rok rządzenia i na dzień dzisiejszy dla mnie bez zmian... Po za wakacjami do ZUS kompletnie nie widzę też żadnego wsparcia przez rząd dla mikro przedsiębiorców. Wiem, że Pan Kaczyński podobnie jak kolega Gordon widzą w większości przedsiębiorców oszustów i wałkarzy, ale liczyłem na inne podejście ze strony KO i 3D...

Na dzień dzisiejszy nie mam jeszcze skonkretyzowanego wyboru. Na pewno nie na Nawrockiego. Jak do II tury wejdzie Trzask i Mentzen wtedy będę myślał.

Czyli zmiana mojego głosu może nastąpić z najprostszego powodu na świecie: NIEDOTRZYMANIE OBIETNIC WYBORCZYCH. Ja i wielu innych m. in. z tego powodu tłumnie odsunęliśmy PiS od władzy. A teraz wchodzi na forum 2 łebków, którzy mi mówią, że się nie znam,a w ogóle polski ład był dobry... Może i się nie znam, ale dokładnie wiem ile płaciłem przed polskim ładem, a ile płacę teraz... Do tego nie trzeba kończyć doradztwa jak Gordon bo to wie moja 5 letnia bratanica, że 3x więcej to jest 3x więcej... :) 

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

No memcen to jest dopiero ożeł yntelektu.

Zdecydowanie lepszy niż ten patus czajkowski i ujadająca chihuahua czy odklejona biejat.
Co do kandydata pisiorów to mało o nim wiadomo żeby oceniać. Taki obywatelski, ale partyjny...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Umpero napisał(a):

36 lemingów z tego forum chce głosować na pederastę czajkowskiego.
W sumie co się dziwić... W społeczeństwie zazwyczaj większość to miernoty intelektualne :lol2:

A memcen ustalił już jakie ma poglądy? 
I czy wiadomo już czy oni chcą rozliczyć PiS? Czy jednak PiS robił wszystko dobrze? 

No i jakim naiwniakiem trzeba być żeby sądzić iż dobrze będzie rządzić partia, która nie umie poprawnie ustawy napisać i to takiej podstawowej, a dodatkowo ogarnięcie finansów kampanii ich przerasta?

Jak tacy ludzie mieliby rządzić? Oni nawet terminów nie są w stanie dochować.

jak można oczekiwać, że rządzenie pójdzie im lepiej? 

7 godzin temu, Umpero napisał(a):

Ma spójne i logiczne wywiady.
A tego szałaputa od rudego niech gnoją. Nie żal mi będzie tego tęczowego rurkowca.

W memcenie nie ma nic spójnego. Oprócz tego, że jego elektorat to dzieci, naiwniacy i socjopaci.  :) 

Edytowane przez GordonLameman
  • Upvote 5
Opublikowano
8 godzin temu, Umpero napisał(a):

36 lemingów z tego forum chce głosować na pederastę czajkowskiego.
W sumie co się dziwić... W społeczeństwie zazwyczaj większość to miernoty intelektualne :lol2:

Musi być fajnie żyć w błogim urojeniu o swojej wielkości intelektualnej :P

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Kółko klakierów się odpaliło i coś bredzi o socjopatach :lol2:
Dobra, dobra chłopaki, głaszczcie się nawzajem. Ja już nie przeszkadzam :hihot:

1 godzinę temu, hwdp43 napisał(a):

Miales juz nie wchodzic w polityczne :/

Wiem, wiem. Przepraszam %-)

Opublikowano

Zobaczyłem wczoraj Trzaska i chce chyba prezentować się jako Prezydent elit w tym bardzo drogim garniturze i nienagannym image. Gdzie ten fighter sprzed 5 lat z parodniowym zarostem i marynarką, który porwał tłumy walcząc z PADem?

Na dzień dzisiejszy jak dla mnie nie mam nikogo na kogo mógłbym oddać swój głos. Być może pierwszy raz ever nie pójdę na wybory wcale. To w sumie mój cenny czas, który może być ważniejszy niż ta cała "przebieranka" dla ludzi. Będzie ktoś kto cały ten układ bankowo-owsikowo-tvnowsko-korporacyjny z naciskiem na to ostatnie będzie chciał rozwalić, ktoś kto będzie chciał zacząć prawdziwą rewolucję to wtedy zyska mój głos.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, hubio napisał(a):

Będzie ktoś kto cały ten układ bankowo-owsikowo-tvnowsko-korporacyjny z naciskiem na to ostatnie będzie chciał rozwalić, ktoś kto będzie chciał zacząć prawdziwą rewolucję to wtedy zyska mój głos.

Na twoim miejscu skonsultowałbym się z psychologiem, bo już zaczynasz pierdzielić takie farmazony, że xD

Jeszcze miesiąc i Hubert zacznie nawijać o reptilianach i podważać kulistość Ziemi.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 godziny temu, Camis napisał(a):

MEMcem zbiera sporo młodzieży na wiecach:

A_nk9kpTURBXy81ODA1Y2YxYzY0ZGM5MGU2MDExZ

Ktoa fajnie przeanalizował że młodzieży jest 1.5 mln głównie na konfederację a starych 6.5 mln którzy głównie na PiS , ogólnie fajne państwo w upadku gdzie na 6 emerytów przypada 1 osoba młoda 

Opublikowano
W dniu 20.03.2025 o 09:15, Umpero napisał(a):

Kółko klakierów się odpaliło i coś bredzi o socjopatach :lol2:
Dobra, dobra chłopaki, głaszczcie się nawzajem. Ja już nie przeszkadzam :hihot:

Wiem, wiem. Przepraszam %-)

Głodnemu chleb na myśli, ciągle o głaskaniu i rurkach. Widać, że uwiera.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 22.03.2025 o 14:45, hubio napisał(a):

Zobaczyłem wczoraj Trzaska i chce chyba prezentować się jako Prezydent elit w tym bardzo drogim garniturze i nienagannym image.

To nie jest oczywiste i trudno się wpasować w gusta. Części ludzi podoba się taki image "swój chłop", ale część uważa, że prezydent (czy tam inny ważny urząd) to musi wyglądać i się prezentować, a nie jak jakiś obdartus. Przypomnij sobie, ile dyskusji ciągle wywołuje sweter Zełeńskiego.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No i głosuję na Trzaska :) :

https://wiadomosci.wp.pl/skladka-zdrowotna-goracym-kartoflem-w-kampanii-slowa-kandydatow-zaskakuja-7139654442048320a

Nie do końca rozumiem jak funkcjonował polski system służby zdrowia przed polskim ładem skoro oni teraz mówią o jakiejś katastrofie. Także nie zauważyłem aby po polskim ładzie poprawiła się służba zdrowia. Szacunek dla Trzaska, za to, że powiedział, że trzeba dotrzymać obietnicy wyborczej i za słowa o dożynaniu polskich przedsiębiorców. Osobiście po polskim ładzie odczuwam to dożynanie. A wraz z3x większymi daninami na rzecz państwa absolutnie nie odczułem 3x lepszej opieki medycznej... Wręcz przeciwnie...

Widać jednak na tym przykładzie, że nawet jak partia A wprowadzi jakiś podatek albo podwyższy to partia B choćby była jej przeciwna to broni tego podatku. W tym sensie to chyba tylko konfederacja rzeczywiście zrobiłaby porządek z tymi wszystkimi podatkami i składkami.

Edytowane przez hubio
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...