Kiedyś to było.. gry pełnoletnie ;)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gang · Opublikowano
Spokojnego nowego roku! Zaczynamy wyścig od początku -
Przez Pentium D · Opublikowano
Źle to liczy moim zdaniem. Ostatnie 3 minuty w capie siedziałem podczas obrony. -
Przez Imm · Opublikowano
Stranger Things(5 sezon) - dobra, koniec. Zakończenie przewidywalne do bólu, ale to nawet nie jest problem z pierwszej dziesiątki takowym w tym sezonie. Im dalej w las tym więcej idiotyzmów, kompletnych niespójności w scenariuszu. Linda Hamilton kompletnie niewykorzystana, cały jej wątek to jakiś kompletny zapychacz, który nic nie wniósł. Millie Bobby Brown w mojej skromnej opinii minęła się z powołaniem ujmując to delikatnie; więcej talentu aktorskiego ma kamień na dnie oceanu. Winona Ryder w tym sezonie była kompletnie niewidoczna, właściwie jedynym stałym, jasnym światełkiem w tym odwróconym świecie był David Harbour, który jak zawsze pierwsza klasa. Oczywiście ostatni odcinek sztucznie przedłużony(2 godziny), gdzie materiału było realnie może na godzinę. Po zakończeniu miałem w zasadzie tylko jedną myśl, tak jak rozpocząłem tutaj - dobrze, że to nareszcie koniec; obejrzałem, zapomnę jutro i to nie będzie żadna strata. Takie słabe 5/10. -
Przez Keller · Opublikowano
Nie wiem czy ktoś dawał czy nie - w teorii dali się wypowiedzieć palantom a jednocześnie jest orka na nich. Szczególnie polecam tym co mówią ruską propagandą np o banderze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi