Arczevski 181 Opublikowano Czwartek o 09:42 Opublikowano Czwartek o 09:42 Trzeba będzie się doktoryzować przed kolejnymi wyścigami
Tomasz Niechaj 34 Opublikowano Czwartek o 19:00 Opublikowano Czwartek o 19:00 9 godzin temu, Arczevski napisał(a): Trzeba będzie się doktoryzować przed kolejnymi wyścigami Wygląda to mocno skomplikowanie, zbyt trudne dla nowej grupy fanów, którzy zainteresowani się F1 po "drive to survive" Przy okazji, raport z dzisiejszych jazd testowych:
Tomasz Niechaj 34 Opublikowano Czwartek o 20:05 Opublikowano Czwartek o 20:05 Oficjalne podsumowanie dzisiejszych jazd testowych (trzeba kliknąc w film)
dannykay 729 Opublikowano Piątek o 06:15 Autor Opublikowano Piątek o 06:15 (edytowane) Aston miał być czarnym koniem, a Ferdek rzuca rękawicami wychodząc z bolidu, bo układ napędowy wyszedł hondzie kiepsko Najbardziej wygadany kierowca w stawce coś palnął, że muszą znaleźć 4 sekundy do liderów Grubo. Druga sprawa - kolejna era silnikowa i mercedes znów podejrzany o wałki Ciekawe czy dogadają temat jak z Ferrari swego czasu, czy pozwolą im z tym jeździć. Gdyby zbanowali ten patent, to pół stawki ucierpi. Zak parówa twierdzi, że oszukiwanie z silnikami to tak jak dmuchany dyfuzor. Ciekawe co by gadał, gdyby Red Bull to wymyślił Edytowane Piątek o 06:16 przez dannykay
KaniaPC 15 Opublikowano Piątek o 07:40 Opublikowano Piątek o 07:40 Godzinę temu, dannykay napisał(a): Aston miał być czarnym koniem, a Ferdek rzuca rękawicami wychodząc z bolidu, bo układ napędowy wyszedł hondzie kiepsko Najbardziej wygadany kierowca w stawce coś palnął, że muszą znaleźć 4 sekundy do liderów Grubo. Druga sprawa - kolejna era silnikowa i mercedes znów podejrzany o wałki Ciekawe czy dogadają temat jak z Ferrari swego czasu, czy pozwolą im z tym jeździć. Gdyby zbanowali ten patent, to pół stawki ucierpi. Zak parówa twierdzi, że oszukiwanie z silnikami to tak jak dmuchany dyfuzor. Ciekawe co by gadał, gdyby Red Bull to wymyślił Alonso już raz dostał silnik GP2 (F2), teraz może być nawet gorzej i wygląda na to, że on już wie o tym BTW: świetne podsumowanie
huudyy 3 221 Opublikowano Piątek o 07:50 Opublikowano Piątek o 07:50 (edytowane) 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): Aston miał być czarnym koniem, a Ferdek rzuca rękawicami wychodząc z bolidu, bo układ napędowy wyszedł hondzie kiepsko Najbardziej wygadany kierowca w stawce coś palnął, że muszą znaleźć 4 sekundy do liderów Grubo. Okradli innych z pracowników, a silnik dupa i coś im ten Newey nie pomógł XD tylko dziadka z Oviedo szkoda. 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): Druga sprawa - kolejna era silnikowa i mercedes znów podejrzany o wałki Ciekawe czy dogadają temat jak z Ferrari swego czasu, czy pozwolą im z tym jeździć. Gdyby zbanowali ten patent, to pół stawki ucierpi. Niech banują, bo znowu stawka się rozjedzie na tych których stać na RND I takich, których nie. Edytowane Piątek o 07:51 przez huudyy
Tomasz Niechaj 34 Opublikowano Piątek o 12:48 Opublikowano Piątek o 12:48 Oczekiwana analiza F1 2026 vs. F1 2025:
dannykay 729 Opublikowano Piątek o 12:58 Autor Opublikowano Piątek o 12:58 posłużę się obrazem, który mówi więcej, niż tysiąc słów
Pentium D 1 556 Opublikowano Sobota o 05:25 Opublikowano Sobota o 05:25 16 godzin temu, Tomasz Niechaj napisał(a): Oczekiwana analiza F1 2026 vs. F1 2025: Obejrzałem tylko 5 minut testów (noc day 1) i coś wolniejsze mi się te fury wydawały a teraz jest potwierdzenie. Wyścigi teraz będą o jakieś 5 - 10 minut dłuższe.
Arczevski 181 Opublikowano Sobota o 09:13 Opublikowano Sobota o 09:13 Nowa procedura startowa też ciekawa, start w Australii może być legendarny
Tomasz Niechaj 34 Opublikowano Sobota o 12:22 Opublikowano Sobota o 12:22 6 godzin temu, Pentium D napisał(a): Obejrzałem tylko 5 minut testów (noc day 1) i coś wolniejsze mi się te fury wydawały a teraz jest potwierdzenie. Wyścigi teraz będą o jakieś 5 - 10 minut dłuższe. Dadzą mniej okrążeń byś się nie zorientował Max już mocno krytykuje i oczywiście zbiera za to krytykę, ale wygląda na to że ma właściwe odczucia
Pentium D 1 556 Opublikowano Sobota o 12:36 Opublikowano Sobota o 12:36 3 godziny temu, Arczevski napisał(a): Nowa procedura startowa też ciekawa, start w Australii może być legendarny Jak to ma wyglądać?
Tomasz Niechaj 34 Opublikowano Sobota o 13:43 Opublikowano Sobota o 13:43 Godzinę temu, Pentium D napisał(a): Jak to ma wyglądać? Częściowo problem jest tutaj omówiony:
Pentium D 1 556 Opublikowano Sobota o 14:39 Opublikowano Sobota o 14:39 @Tomasz Niechaj A to już wcześniej widziałem, ale nie skupiłem się na czytaniu Wydaje mi się, że Aston tutaj trochę się wstrzymuje, oszczędza lub dociera silnik.
dannykay 729 Opublikowano Sobota o 18:45 Autor Opublikowano Sobota o 18:45 Żeś dowalił jak łysy grzywką o kant pentium. Wszędzie trąbią, że nie mogą przekroczyć 11k rpm bo im silnik z civica wybucha, a ten z docieraniem XD
Tomasz Niechaj 34 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Kolejne argumenty za tym, że przynajmniej w pewnych fragmentach toru F1 2026 będzie literalnie na poziomie F2:
Rekomendowane odpowiedzi