Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, VRman napisał(a):

Kilkanaście procent spadku na 5070tkach i to nawet 5070ti względem całego FPSu a nie różnica w samym czasie liczenia DLSSu, to jest dowód, że wyrabia? :E No moim zdaniem właśnie nie wyrabia

dla ciebie tylko raster wiec co cie to obchodzi xD

Chcą odjechać mocno od fsr 4 to tak sie  to kończy

Większość i tak nie docenia jakosci obrazu i mysli ze wszystko to to samo.

Mozna sobie kupić LL za 20zł:hahaha:

Opublikowano
39 minut temu, Kadajo napisał(a):

Też mi się wydaje ze nowe karty dostana kopa, ale w DLSS.

I teraz będą jaja, bo być może nowe karty dostana jakiś nowy Super DLSS który albo będzie niekompatybilny z aktualnymi kartami, albo będzie dla nich tak ciężki ze bedzie zbyt duży spadek wydajnosci aby go używać :)

tak bedzie ;) :D 

Opublikowano
47 minut temu, Kadajo napisał(a):

Też mi się wydaje ze nowe karty dostana kopa, ale w DLSS.

I teraz będą jaja, bo być może nowe karty dostana jakiś nowy Super DLSS który albo będzie niekompatybilny z aktualnymi kartami, albo będzie dla nich tak ciężki ze bedzie zbyt duży spadek wydajnosci aby go używać :)

Ja w tym problemu nie widzę.

Problem widzę w cenach ;) To że nowe karty się rozwijają i dostają coś, czego stare nie ogarniają jest OK. Nie zawsze da się zrobić tak, żeby każdego uszczęśliwić. Ale jak wyskoczą z RTX 6080 który ledwo przebija 4090 to ryknę ze śmiechu. 

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Ja w tym problemu nie widzę.

Problem widzę w cenach ;) To że nowe karty się rozwijają i dostają coś, czego stare nie ogarniają jest OK. Nie zawsze da się zrobić tak, żeby każdego uszczęśliwić. Ale jak wyskoczą z RTX 6080 który ledwo przebija 4090 to ryknę ze śmiechu. 

W 2027 będę bardzo zdziwiony jak dolar będzie poniżej 4zł. A chyba wszyscy się domyślają jakie mogą być ceny jak dolar wróci nawet na te 4.10/4.20