Czy warto czekać na 5070?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LionCFS · Opublikowano
Dopiero teraz udało mi się ograć i potwierdzam, świetnie zrobiony remake, naprawdę oddaje ducha oryginału, a i jako nowa, oddzielna produkcja się broni. Trochę problemów z działaniem ma, klatki okazjonalnie spadają, trochę też za dużo walki, pod koniec już byłem znużony rozwalaniem łbów tym potworom. Ale generalnie świetna gra. I dość długa, co się ceni. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jakie postawienie na węgiel?? Górnictwo się u nas sukcesywnie zwija od dłuższego czasu. Polityka energetyczne PiS była niejako kontynuacją działań poprzednich rządów i działania obecnego rządu specjalnie się w tej kwestii nie różnią. Jakieś opowieści o elektrowniach atomowych, wiatraki rosnące jak grzyby po deszczu - znamy te bajki od co najmniej 15-20 lat. To nie jest tak, że Kaczyński nam w jakiś magiczny sposób energetykę zajechał. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Spiderman bez RT nie jest az taki ciezki dla cpu, po wlaczeniu RT to specyficzna produkcja i nawet jak mialem 7800X3d z 4080 w 1440p to proc ograniczal. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Głupkowaci to są ci co się łudzą, że ktokolwiek z pijaw obecnych teraz w sejmie coś naprawi. Po pierwsze - przez całe moje życie NFZ upada, szkolnictwo też. Niedługo zabraknie nauczycieli, bo w ciągu kilku następnych lat połowa przejdzie na emeryturę. Niż demograficzny jest zdecydowanie za niski, żeby wystarczyło nauczycieli. Właśnie, niż demograficzny to też problem, z tym też niczego nie robią. Za kilka lat może brakować 300000 pielęgniarek, lekarzy też brakuje. Ja nie liczę na to, że obecna ekipa naprawi to wszystko tak, że będzie dobrze. Chcę widzieć, że nad tym pracują i że robią coś, żeby to naprawić. Nie wystarczy gadanie, chcę konkrety. Jeśli uważasz, że mój post był głupkowaty to napisz mi proszę co koalicja robi, żeby naprawić NFZ, szkolnictwo i jak chce walczyć z niżem demograficznym. Moim zdaniem jedyne na co ich stać to kombinowanie jak to zrobić, żeby to wszystko nie pierdyknęło.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi