Gry i gatunki, w które kiedyś grałeś/aś, a teraz już nie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Te Alfy i tak były mega trwałe - silnik turbo dostający na zimno przy stosowaniu najtańszych części i olei*, to aż dziwne, że jeździły tak długo. Przetarg wygrany przez Inter Cars: mieli wciskany najgorszy chłam. Przez jakiś czas "trójkąt" (całe Śląskie obsługiwały warsztaty policyjne w Cz-wie /tak - z Katowic itp wieziono samochody do Częstochowy) dobierał co "ważniejsze" części ode mnie, ale gdzieś ktoś wypaplał i dostali zakaz. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
Bigster, to to "rodzinne" auto z wydechem zaraz pod drzwiami? trzebe byc naprawde fanem marki i plastiku, aby zastanawiac sie nad wyborem... -
Przez bleidd · Opublikowano
Policja miała wymóg dwóch kompletów kół w tym zimowych na stalówkach a do Alfy był z tym jakiś problem (były trudno dostępne albo drogie) i dealer aby obniżyć koszt i przebić ofertę Opla z Insignią zamontował inne felgi od innego modelu i użył dystansów do tego niepasujących śrub (być może pływających, trudno w mediach znaleźć konkrety). Była z tego medialna afera, że policyjnym Alfom odpadają koła - podobno śruby się luzowały, były bicia na kierownicy a jednej faktycznie koło odpadło -
Przez trepek · Opublikowano
Zawinił łącznik między kierownicą i pedałami. Lane Assist to brzdęka, wibruje i stawia lekki opór na kierownicy a nie nie umożliwia skrętu. -
Przez Klima · Opublikowano
Tam nie było jeszcze jakichś jaj z zakupem felg? Kupili niepasujace felgi i później zmieniali na stalowe? Coś takiego mi świta, ale może bredze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi