Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Ale ta gra to taka makieta… pobiegałem po wiosce i prawie nic się nie rusza! Pranie sztywne jak patyk, roślinność stoi w miejscu, a po trawie depcze się jak po kartce papieru. :E 

Ale dlatego masz dużo fps... Ja zaraz sprawdzę tego moda na RT. 

Opublikowano
Godzinę temu, Jaycob napisał(a):

Ale ta gra to taka makieta… pobiegałem po wiosce i prawie nic się nie rusza! Pranie sztywne jak patyk, roślinność stoi w miejscu, a po trawie depcze się jak po kartce papieru. :E 

I z drogi nie można zejść na pola:E

Opublikowano

@Jaycob Pograłem z godzinkę, w mojej ocenie trzyma formę - szczególnie na słuchawkach. 

Graficznie jest bardzo dobrze, aczkolwiek gra miewa irytujące dropy a'la stutter przy przechodzeniu z lokacji do lokacji. Tak poza tym na WFHD / maks detale z dlssq trzyma bez problemu okolice 70-90fps na skręconym 3080Ti. Może sterowniki te stuttery trochę wyeliminują.

No i gram na zwykłym 5700x, muszę wieczorem sprawdzić sobie na x3d czy pod tym kątem jest lepiej.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, aureumchaos napisał(a):

No i oczywiście cut scenki z czarnymi pasami na ultra wide... Ohh how whyyyy... 

Za wcześnie na mody :p

A ten RT chyba nie działa... 

Zara na pasy ktoś coś da, spokojna Twoja 😁

Opublikowano
24 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Ja byłem nastawiony na coś ala ten remake ostatni. A tu jakieś „soulsy” dla ubogich. 😅

Niby gdzie są te soulsy, bo jakoś ich nie widzę? 

Opublikowano (edytowane)

Wymusiłem w nvidia app DLAA I gra wyglada bdb. Ubyło okolo 40 fps... Z 117 gdzie stałem do 85... Wszystko na epic lub very high. Jednak działa ten mod na RT. Kałuże już nie metne. 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano

Faktycznie, trochę później jest podpowiedź jak tego używać. :boink: :E  Dobra, ogarnąłem na tych kukłach - wcale nie jest takie trudne, wystarczy używać trybu skupienia. W sumie ta kontra całkiem ułatwia życie, przynajmniej na tym pierwszym przeciwniku.