Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

No jasne. Kupiłem nawet:lovin:

Podbijam, tak samo jak The Suffering, Gorky Zero, czy Stupid Invaders...

23 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Ja wysiadam tylko nie wiem czy mogę już mówić czemu:E

No proste, jakoś dziwne kolory, nie jest to z ciężkim klimatem, nie rozumiem skąd zmiana. I co-op? Patologia.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Keller napisał(a):

No proste, jakoś dziwne kolory, nie jest to z ciężkim klimatem, nie rozumiem skąd zmiana. I co-op? Patologia.

Painkiller Veliguard  :hihot:

Edytowane przez Phoenix.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

jakby to było takie arena shooter jak QIII Arena, ale w nowych szatach to byłby cud i miód. :)

w starego painkillera pamiętam graliśmy we 2, tak we dwóch po sieci, przez hamachi czy jakieś takie ustrojstwo do robienia wirtualnego LAN czy coś w ten deseń, ależ w to się super ciupało i to tylko we 2... 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

image.thumb.png.8a568eb9465c2863ccb3b0471b186fbb.png

coto.gif.4523f9c09b3958f100847eb4e0202924.gif

Cukierkowości nie widzę, poza postaciami i efektami strzałów, które mogli sobie darować.

Ale cała reszta. Jakieś elo Feminemki, jakieś robienie z Painkillera gry typu co-op shooter w nowoczesnym stylu (w złego tego słowa znaczeniu).

W ogóle trzeba naprawdę być wariatem, żeby się nabrać na "o, robią Painkillera!" bo definicja wariactwa to robić ciągle to samo, oczekując innego efektu.(tak przynajmniej gadał taki jeden z takim innym)

Ja się bardzo szybko ponad 20 lat temu nauczyłem: Bez ludzi pracujących w 2001-2004 w People Can Fly nie ma i nigdy nie będzie nowego Painkillera.

Nie obejrzałem całego wideo z kilku postów wyżej, ale nowoczesny humorek dla Karyn z HRu to naprawdę nie jest dobry sygnał :/

Ja jestem z tych co by chcieli dobrego humoru w większości gier. No ale to nie Painkiller do ciężkiej cholery. Tu się umarło i idzie do piekła robić w piekle Jesień Średniowiecza. Tu się walczy z jakimiś skazanymi na wieczne potępienie. A nie biega z koleżanką rzucając teksty, z których zaśmieją się chyba tylko inni autorzy tego typu wrzutek w hollywoodzkich filmach o superbohaterach, które masowo zaliczają finansową wtopę za wtopą.

Edytowane przez VRman
  • Like 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Pograłem w demo. TROCHĘ przypomina to Painkillera, ale tylko trochę. Optymalizacja jest bardzo dobra, nawet okej się strzela, hordy są, jakaś muzyczka leci. Głupkowate kolory to rujnują. Jednak brak singla jest totalnie porażający. Ogólnie nie gram w co opy więc tak dla odstresowania 5/10.

Edytowane przez Keller
Opublikowano
4 godziny temu, Keller napisał(a):

Pograłem w demo. TROCHĘ przypomina to Painkillera, ale tylko trochę. Optymalizacja jest bardzo dobra, nawet okej się strzela, hordy są, jakaś muzyczka leci. Głupkowate kolory to rujnują. Jednak brak singla jest totalnie porażający. Ogólnie nie gram w co opy więc tak dla odstresowania 5/10.

Eh multik wypiera klasyczne single:(

• Upvote 1