007: First Light
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
Precyzyjne analizy są możliwe dopiero w oparciu o dane z międzyoperatorskiego systemu IT, ale te są chronione Ciekawe czemu są chronione -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Kompletny bezsens. Pcie 4 do niczego nie potrzebny. Ile taka wymiana da, max 1% wydajnosci przy rtx 5070 i to w porywach?? -
Przez Anakin · Opublikowano
Cześć Jestem użytkownikiem windy 11 i linuxa Zorin. Na tą chwile mam wyłączony tryb secure boot w kompie. Czytałem że daje on zabezpieczenie przed pewnymi rodzajami wirusów. A czy wy używacie trybu boot w kompach? Bo dodam że miałem włączony tryb secure boot i dzisiaj instalowałem nową karte graficzną. Karta działa ale po odpaleniu windy rząda on aktualizacji kodu pin do windows. Niby udało mi się ustalić nowy ale po restarcie kompa znowu woła że trzeba ustawić nowy pin. I tak się zastanawiam czy to od secure boot że był wtedy włączony? Grafika to amd 9070 xt. Zrobiłem reinstalke i teraz jest ok na wyłączonym secure boot. Ale czy to od tego? -
Przez Spychcio · Opublikowano
Gram w każdy sezon, ale jestem też ogromnym fanem lore, więc bardzo chętnie poznam fabułę:)) Oby było lepiej niż przy pierwszym dodatku. Dodatek rozpoczynam Warlockiem, ale nie pod summony bo nie lubię. Czysta magia i zniszczenie -
Przez AudRob · Opublikowano
Temperatury GPU zawsze są niższe, a HS-najgorętszy punkt wyższe to normalne ale prawie 20 stopni to spora różnica . U ciebie jest ewidentny problem z pastą , obroty za wysokie i na pewno szaleją-pracują jak chcą. Oddasz na gwarancję to ci odeślą i powiedzą że temp. są w normie i tyle. Dlatego lepiej się tym zająć samemu. Jak napisałem ci wyżej u mnie jest różnica max 8-10 stopni. W serwisie jak wyślesz nic nie zrobią, tylko napiszą że temp HS na poziomie 90-100°C jest akceptowalny. Co jest nieprawdą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi