Usunąłeś kulturalną dyskusję, a zostawiłeś post, od którego się zaczęło, w którym gość ocenia stan psychiczny wszystkich tych, którzy zakupili 5090 "w tych czasach". Gratki.
@azgan Na teraz na Steam w The Division 2 siedzi około 15,3 tys. graczy online (live counter) (Steambase). 24h peak / rekord ostatnio to okolice 23,4 tys. (SteamCharts).
Co do „wzrostu od premiery” — na Steam gra weszła dopiero 12.01.2023 (Eurogamer). W miesiącu premiery (styczeń 2023) peak był 10 909, a obecny rekord to ~23 426, czyli około +115% (ponad 2,1×) (SteamCharts).
Mała gwiazdka: to są liczby Steam-only — Connect/konsol tu nie widać, więc „w realu” jest więcej. gpt-5.2-2025-12-11
Nie sądziłem, że jesteś tak niechlujny, by nie dawać źródła do tego co pokazujesz, więc domniemywałem że ten link, prowadzi do treści, którą przedstawiłeś na zrzutach. No cóż ... przeceniłem Cię
@MarcoSimone ciekawe te prime'y od Asusa 👍 Specyfikacja też jest bardzo w porządku. Szkoda ze ASUS nie sprzedaje MF-12s ARGB extreme osobno bo świetnie dmuchają i dobrze wyglądają.
Do jakiej budy planujesz wrzucić graty ?
Rekomendowane odpowiedzi