Jaycob 1 509 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Cytat Clockwork Revolution to zaginająca czas steampunkowa gra RPG z perspektywy pierwszej osoby. Po natknięciu się na niesamowity wynalazek, który pozwala ci podróżować w przeszłość, odkrywasz, że miasto, które nazywasz domem — tętniąca życiem, zasilana parą metropolia Avalon — zostało starannie przebudowane dzięki zmianie wydarzeń historycznych. Cofając się do kluczowych momentów, twoje interakcje i wybory będą miały znaczący wpływ na głęboki, oparty na narracji świat i postacie Avalonu, powodując niespotykane dotąd zmiany i reakcje. źródło: https://store.steampowered.com/app/2439280/Clockwork_Revolution/ Wygląda naprawdę świetnie, ma niesamowity klimat. Kojarzy mi się trochę z BioShockiem, Dishonored i Deathloopem - czyli z samymi dobrymi tytułami. Podoba mi się też koncept cofania czasu. 2 4
caleb59 854 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Cofanie czasu pachnie jeszcze Singularity. Chyba jedyna gra, która mnie zainteresowała na tych prezentacjach.
Lypton 690 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 8 godzin temu, Jaycob napisał(a): Kojarzy mi się trochę z BioShockiem, Dishonored i Deathloopem - czyli z samymi dobrymi tytułami. Po pierwszych kilkunastu sekundach myślałem, że to remaster BioShock Infinite. Jak kopiować, to od najlepszych.
Zas 247 Opublikowano Czwartek o 20:48 Opublikowano Czwartek o 20:48 Może cos z tego wyjdzie, choć stylistycznie kapkę zbyt mocno pokręcone jak dla mnie.
Ryszawy 313 Opublikowano Czwartek o 21:07 Opublikowano Czwartek o 21:07 Fajowe wąsiska, zajebiste pekaesy, dziwne nakrycia głowy i gęste opary Clockpunku, wygląda zadziwiająco dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi