caleb59 1 620 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Chociaż te kolejki w miarę szybko lecą to tak za godzinkę/dwie będzie lepiej.
DarkEater 20 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października jestem... z 285k do 0 w 6 min.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października W sumie to nie widzę problemu, serwerów nie ma, kluczy do gry nie ma, premiera widmo.
Vulc 2 191 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) W Ea app wystarczy kliknąć dwa razy w kafel gry po lewej, odpali się mimo błędu. A kolejka spada szybko, nie ma co panikować widząc cyferki. Zobaczymy jak z faktycznym dołączeniem do gry. Edytowane 10 Października przez Vulc
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, Vulc napisał(a): W Ea app wystarczy kliknąć dwa razy w kafel gry po lewej, odpali się mimo błędu. A kolejka spada szybko, nie ma co panikować widząc cyferki. Zobaczymy jak z faktycznym dołączeniem do gry. Streamerzy nie mają problemów, wszyscy pykają aż miło.
userKAMIL 856 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Sprawnie to idzie i parę minut człowiek już w grze. 👌
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października mi kolejka szybko minęła ale nie mogę grać pisze mi ze mam kupić grę co jest grane ? na twichu duzo ludzi ma taki problem
babayaga 136 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 450k na steam. Ile było na becie?
oldfashioned 459 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, Sawyer1916 napisał(a): Ogień drinka nie ubywa, KOLEGA, PRIORYTETY!
Funky Koval 125 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Kwa zawsze są takie cyrki? To się zmieni?
babayaga 136 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 500k miejsce w kolejce, 5-6 minut czekania, więc nie ma tragedii.
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 2 minuty temu, babayaga napisał(a): 500k miejsce w kolejce, 5-6 minut czekania, więc nie ma tragedii. i tak niemożna grać komunikat kup grę. Ta premiera to jakiś żart Edytowane 10 Października przez zlotnik
piet 34 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Ja mogę pograć za to w splash screena. Patrząc na Steama to jest nas więcej.
Tomek_ITH 317 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 520k na steamie 94k w kolejce Edytowane 10 Października przez Tomek_ITH
DEFTONES101 29 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Premiera nie zawodzi. Jeden wielki skecz. Ja się dostałem, a potem w menu dowiedziałem się, że grę mam nie kupioną (!) i nie mam zainstalowanych dodatków. Ja na razie to EA się bawi dobrze, za nasze pieniądze.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź