MaxxGroo 91 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Niby w FH6 dodali wyścigi online w których każdy ma taki sam wóz , bez możliwości tuningu i zmian. "Fixed setup" Dla mnie to plus, będą decydować czyste umiejętności. 2
AlienT 40 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 19 minut temu, ODIN85 napisał(a): Fabuły tam nie znajdę więc nie każdy. polecam sapera dla fabuly wystarczy windows 3.1 1
mazi636 35 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 34 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Fabuły tam nie znajdę więc nie każdy. A w jakiej grze wyścigowej masz jakąś sensowną fabułę?
ChudyXp 56 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 5 minut temu, mazi636 napisał(a): A w jakiej grze wyścigowej masz jakąś sensowną fabułę? Most Wanted 2005 , jakoś trzyma się sensu czy też już nie bardzo ??
MaxxGroo 91 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) Ja bym nowych NFS nie zaliczał do gier wyścigowych, to jest profanacja , Ktoś kto kocha motoryzacja niczego tam dla siebie nie znajdzie Ktoś kto między The last of us, spidermanem, a god od war chce sobie pojeździć autem, to NFS trafia w jego gusta, fabuła jest mu potrzebna. Edytowane 12 Maja przez MaxxGroo 1
brainq 72 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 6 godzin temu, Kadajo napisał(a): Ja tam nigdy nie kolekcjonowałem samochodów Chyba w żadnej FH nie miałem więcej jak 100 czy 200 A w samej grze jeździłem pewnie 5-10 Nie liczę oczywiście jakiś eventów gdzie dostajesz samochód i jedziesz. w FH5 mam już wszystkie jak pokemony . 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 14 minut temu, MaxxGroo napisał(a): Ja bym nowych NFS nie zaliczał do gier wyścigowych, to jest profanacja , Ktoś kto kocha motoryzacja niczego tam dla siebie nie znajdzie Ktoś kto między The last of us, spidermanem, a god od war chce sobie pojeździć autem, to NFS trafia w jego gusta, fabuła jest mu potrzebna. To się zgadza bo ja nie kocham jej.
MaxxGroo 91 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja @ODIN85 Została jeszce Forza Horizion i The Crew Motorsport. Gry które angażowały ludzi spoza motoryzacji są na wymarciu Cmr Dirt, Grid, Blur, Split Second, Trackmania, NFS - wszystko to zniknęło.
ODIN85 4 926 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja No to najwyżej nie będę już grał w ścigałki tak samo jak w bijatyki.
Dominix 618 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja (edytowane) To czym jest NFS? Karcianka a może moba? Edytowane 12 Maja przez Dominix
tekkno 45 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): To się zgadza bo ja nie kocham jej. W moim otoczeniu ludzie rozmawiają o prawdziwych samochodach i nikt nie ma w głowie gier samochodowych. Tak że to jak najbardziej normalne, że ktoś nie kocha motoryzacji. Przemieszczać się, a się ścigać to zupełnie różne historie.
ronaldo864 137 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Czekam na Dlss 25 !!! Może za 20 lat nvidia rozwiąże problem poszarpanych , co chwilę znikających linii elektrycznych ... 1
lukadd 3 763 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Ale przecież to nie jest kwestia nvidii tylko kwestia silnika gry i zastosowanej w nim metody wygładzania krawędzi. W FH5 z grubsza radzi sobie z tym TAA jak się wybierze tą metodę wygładzania 1
ronaldo864 137 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Przecież wszystkie sponsorowane artykuły z testami kart zielonych, jasno pokazują jak fenomenalna technologia zielonych upscaluje z 240p do 4k,masakrując natywne Taa ... Forza Horizon 5 oraz Forza Motorsport 2023 dobitnie pokazuje, że przed Dlss jeszcze bardzo daleka i kręta droga do pokonania Taa w wielu grach. Recenzenci i testerzy nie chcą widzieć wad DLLS oraz fejkowego upłynniacza Frame Generation.
Kadajo 9 968 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Te linie nawet z DLAA w 4K nie są renderowane poprawnie wiec raczej nie szukałabym winy w DLSS.
Dominix 618 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja https://forza.net/news/forza-horizon-6-progression
brainq 72 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 11 minut temu, KamcioGF napisał(a): Pobrane i czeka na piątek o 12 w nocy czwartek na piątek.
ronaldo864 137 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Te linie nawet z DLAA w 4K nie są renderowane poprawnie wiec raczej nie szukałabym winy w DLSS. Zastanawiające jest to , że mimo nowszej implementacji dlss , nie widać nawet minimalnej poprawy . Ciekawe czy udało się chociaż ghosting samochodów zniwelować ...
CrooV 94 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Dajta ten klucz z eneby już... Jaja będą jak premium edycje 19-tego dopiero przyślą bo jest jakaś wzmianka że preorder może nie zawierać jakichś tam standardowych bonusów
galakty 5 169 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Ja poczekam na premierę i zobaczę jak to śmiga u innych, chcę i tak wersję Steam więc w tej chwili nie ma żadnej okazji
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź