Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
masz porzadnie rozgrzać jakimś stress testem z 15min potem kręcisz delikatnie prawo lewo, a nie żadne gibanie oczywiście pamięci itd wyjac wczesniej i robić to na wyłaczonym -
Przez green1985 · Opublikowano
Tak, kabel był wpięty do gniazda USB, ale od początku był źle zamocowany, czasami nie stykał. Lekkie dociśnięcie rozwiązywało problem, ale w końcu się to wszystko na tyle poluzowało, że gniazdo odpadło. Na foto teść tylko przyłożył, żeby było kompletne. Dziękuję bardzo za linka, spróbuję tego. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jaki profesjonalista to składał, nie śmiej sie -
Przez Kadajo · Opublikowano
Dopóki im kasę będziemy dawać nic się nie zmieni. Dopóki ludzie tego nie zrozumieją, nic się nie zmieni. :D Dożyliśmy dziwnych czasów w których zamiast producenci się zabijać o nas w wymyślaniu jakiś fajnych i wartościowych rzeczy to zabijają się, ale konsumenci w kupowaniu byle gowna które ci producenci tworzą i to z każdą cenę. -
Przez zgreg · Opublikowano
Chłodzenie ani drgnie, nie ruszane od początku (~6 lat). Chyba była tam pasta Zalman. Może o czymś nie wiem, jakiejś śrubki nie odkręciłem ? Zostały odkręcone 1, 2. Nie obracałem za chłodzenie (obawa, że proc wyjdzie z chłodzeniem) tylko z wyczuciem lekko gibane na boki, lecz siedzi. Na razie złozyłem z powrotem, działa Próbowałem na ciepłym , b zmian
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi