Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
Co prawda wzrost wyhamował, ale brak większego marketingu (ogółem, pomijam specyfikę auta, zastosowania itd.) może być spowodowany udziałem sprzedaży opon: -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Niby szacuje się, że Iran odgryzać może się przez (nawet) jakieś 60-70 dni. Oczywiście biorąc pod uwagę wszystkie zgromadzone zapasy dronów i rakiet. -
Przez KaniaPC · Opublikowano
Wysyłasz mi zdjęcie pomiaru z komputera samochodowego na info z mojej strony że gość przecież nie miał pomiaru GPS...... Nie interesuje mnie co chłop powiedział, trzeba umieć czytać między wierszami i patrzeć na to co jest pokazane. O czym mówił, a o czym nie mówił. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale zeby grac to jescze trzeba miec to vr, a nie tylko gadac -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
No to nic dziwnego że tak drogo Jprdl Mierzeja to jest piaszczysty pas lądu lub półwysep - jak np helski w pasie przybrzeżnym. Jest też mierzeja wiślana. Ormuz to jest CIEŚNINA. Jakby tego było jeszcze mało to główną bramą z Azji na rynek europejski - a dokładnie z morza południowo-chińskiego i oceanu indyjskiego na morze Śródziemne jest kanał Sueski w północnej Afryce a nie cieśnina Ormuz na Bliskim Wschodzie (zatoka perska i morze arabskie). Na geografii to chyba w węża było grane 🤣
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi