Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
No przyznaję, że tylko w nim siedziałem (Yaris Cross z 2025) i siedziało się ... git. Pozycja za kierownicą trochę jak w Opel Corsa D. -
Przez Zas · Opublikowano
No właśnie, sprawdziłem w google i żadnej dramy z KC3000 nie wypluło, tę podmiankę na Kioxia nawet kojarzę, coś swego czasu słyszałem - ale poza tym chyba niczego nie dotykali? Ciekawe jeszcze, cz Sandisk zepsuł coś w SN850X. Bo w sumie i jego można wyrwać w znośnej cenie... (he he... no w takiej nieco lepszej niż w 2019 r., gdy płaciłem bodaj 620 zł za mojego Corsaira, ale wtedy złotówka też miała inną siłę nabywczą, albo inaczej: ogólnie ceny były inne przed inflacją, więc SSD były stosunkowo jeszcze droższe). A jak było tanio, to się zastanawiałem, czy nie kupić 2 TB, a tego Corsaira nie schować do szuflady. Teraz to może i beka kupować, bo to nie jest wciąż sytuacja jak z RAM, ale jak na to patrzę, to nie chcę zostać w razie W z ręką w nocniku albo koniecznością dokupienia 1 TB za 1k zł. Wciąż lepiej teraz dać się wydymać na dwie stówki. -
Przez jarux · Opublikowano
O ile nie musisz nim jechać. edit. I nie mówię tutaj o aspektach wizualnych tylko użytkowych. -
Przez Dirian · Opublikowano
Przy obecnych szalonych cenach RAM-u (~ 1600 zł za 32GB DDR5), to mało realne w twoim budżecie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
ehe Stuter to kwestia RT i wystarczy go nie wlaczac bo nawet niewiele zmienia To ja mialem jakies gowniane demo bo grafika byla slabiutka w outlaws
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi