Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ja jestem pod wrażeniem tego, jak grze kibicuje (i fajnie) forumowy dev-malkontent @caleb59! . BTW. Ja też kibicuje. -
Przez Kyle · Opublikowano
To znaczy, 5 bieg musiałby mieć inne przełożenie. W sumie 1,5 litra 115 koni mocniejsze od 1,2 litra 80 koni, więc faktycznie mogli zrobić nieco inne te przełożenia, bo szmocy przy niższych obrotach powinien ten MG mieć więcej niż Corsa.. -
Przez bergercs · Opublikowano
Krzysztof Czara rtdoesSopnt g59f275himhhihm.c0h0dm12mcl12hz15h93fgo38uaa7c18 · Pacjent MG HS 2024, po uruchomieniu, opcje nawiewu nie zmieniają się. Poprzednio - przed update'em softu - wszystkie opcje i przyciski były wyszarzone. Teraz już nie są ale nie działaja. Dzieje się tak losowo. Po wyłączeniu i włączeniu samochodu na nowo, dalej to samo. Po dłuższym postoju funkcje wracają. ASO oczywiście zdziwione jak młode wojsko, pierwszy raz widzieli takie coś. MG - Polska Grupa Miłośników Facebook.mp4 Dariusz Grześkowiak Zmieniali Ci soft na nowszy? Krzysztof Czara Autor Dariusz Grześkowiak tak zmienili niedawno. Poprzednio przed zmianą softu bylo podobnie ale żaden przycisk nie działał w tych nawiewach, wszystko szare, teraz można suwakami suwać ale nic się nie dzieje wracają. Piotr Kaminski Może aktoalizacjapotrzebna ******************
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi