Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ogólnie daje radę...na oczywiście niemieckiej autostradzie 230 na luzie :P

edit

Żeby nie było, nie ja sprawdzałem v-max i akurat faktycznie w DE :E 

edit2

Akurat musiałem wyjechać na chwilę. Co do ewentualnej awaryjności, serwisów się nie wypowiem, bo brat niby kupił 3 latka, ale mającego 7,5k km, teraz jest około 18k więc jedyne co robił to wymiana oleju i filtrów.

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano
1 godzinę temu, marko napisał(a):

Kuzyn niedawno kupił. Jaecoo czy jak to się tam nazywa. Tylko wsiadłem i pierwszy problem: na ekranie przed kierowcą pod światło widać całe g. Serio mało co na nim widziałem. Co do multimediów, to z relacji kuzyna wynika, że wszystko działa jak chce i co chwilę wychodzą kolejne aktualizacje. Poza tym niby zadowolony, ale ma to auto krótko.

Pisałem przy zachwytach wypasem Jajca. Ale ludzie wolą listę wyposażenia - a to,  że dostajecie skórę, ale wentylacja jest tylko siedziska ,a plecy mają się pocić, czy też w "wypasie" nie ma szans na fotochromatyczne lusterko itd  to już "szczegół".

Zresztą kto chce się pośmiać, to na FB jest grupa Omoda - tam są jaja - lista rzeczy, które  przestały działać po aktualizacji, czemu nie działa coś tam, dlaczego itd....

Ostatnio pojawił się jakiś raport, że z 129 (?) chińskich  producentów szansę przetrwać więcej niż kilka lat ma tylko kilkanaście - ludzie zostaną z tymi "wypasami" do końca życia, bo będą warte mniej niż markowe buty. 

Ciekawi mnie również, jak rządy rozwiążą  "problem" uciekającej akcyzy za paliwo w przypadku elektryków - czy zostanie wprowadzony podatek od samochodu, czy też całkowity zakaz ładowania poza "stacjami" -  bo coś muszą wprowadzić, miliardów nie odpuszczą, ale wtedy będzie kwik tych "jeżdżących za darmo".

Co do BMW z B48 - w miarę dobry silnik.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bergercs napisał(a):

Ciekawi mnie również, jak rządy rozwiążą  "problem" uciekającej akcyzy za paliwo w przypadku elektryków - czy zostanie wprowadzony podatek od samochodu, czy też całkowity zakaz ładowania poza "stacjami" -  bo coś muszą wprowadzić, miliardów nie odpuszczą, ale wtedy będzie kwik tych "jeżdżących za darmo".

Co do BMW z B48 - w miarę dobry silnik.

Chociaż nie. Bo jak będziesz się ładować u ciotki na imieninach, to ciotka nie powinna płacić za Ciebie. Więc pewnie będzie jakaś apka, coś w kierunku elektronicznej książki pojazdu czy jak to nazwać (wiem jedynie jak to po niemiecku nazwać :hahaha: )

No ale jeżdżenie za darmo :E

Edytowane przez marko
Opublikowano
36 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Kilkanaście lat temu też się wszyscy śmiali z aut koreańskich,  dziś gdzie się człowiek nie odwróci tam jadą lub stoją.

Daewoo zwłaszcza :hihot: