Lameismyname 2 833 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Alek_M napisał(a): Ja mam pytanie odnośnie tematu tego wątka, czy RAMU już zabrakło, bo nie wiem kiedy wejść ponownie? Ramu nie brakuje ale ceny nadmuchane w kosmos. 1
Tornado3 388 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) są i takie ceny Edytowane 3 godziny temu przez Tornado3 3
Zas 364 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No ale to jednak 7000 MT/s, półka premium.
Dimazz 704 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu dzisiaj znowu czytałem że szykują się podwyżki https://businessinsider.com.pl/technologie/niedobor-pamieci-komputerowej-podbija-ceny-elektroniki-co-czeka-konsumentow/cv6hb6g
lokiju 574 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja otworzę szampana jak, któraś z firm robiąca RAM padnie na pysk. Za swoje ostatnie akcje nie obraziłbym się gdyby to był Corsair. 1
leven 716 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, Zas napisał(a): No ale to jednak 7000 MT/s, półka premium. No ale ta cena, to już jest przesada. Poebało ich dokumentnie. Edytowane 1 godzinę temu przez leven
Zas 364 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, lokiju napisał(a): Za swoje ostatnie akcje nie obraziłbym się gdyby to był Corsair Trochę ich szkoda, bo przejęli Fanateca... chociaż to mogłaby być szansa dla Thrusmastera na zwiększenie udziału w rynku.
Rekomendowane odpowiedzi