RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Przecież mam kiere, fotel, manipulatory nozne z tensometrem, skrzynie, sprzegło itp itd, to sprawdzilem w co jak sie gra. Grałem w VR w AC, ACC i mase innych gier chocby AMS2. Dla mnie te gry to niesmieszny zart jezeli chodzi o fizyke, czy chocby dzwiek silnka aut, opon, itp. Jedyny plus to taki że jest masa modow, i tras stworzonych przez graczy. Ale to wszystko jest taki miszmasz jezeli chodzi o AC, jedna trasa ładna, druga kiepska.
Wiec po prostu najlepiej samemu zagrac i sprawdzic. Co innegu LMU, ta gra jest mocna jezeli chodzi o fizyke, ma tez swietna grafike, mase torow, nowoczesne auta racingowe. Nie ma tylko aut normalnych niestety. AC rally pewnie bedzie dobre, jak wyjdzie, pod warunkiem, ze bedzie tam z czego wybierac, bo 20aut jak to oni lubia dodawac obecnie to nawet tyle nie ma, i tras tez tam jest tak mala ilosc ze to jest po prostu niegrywalne. RBR i Dirt 2.0 wedlug mnie jeszcze dlugo beda niedoscignione pod wzgledem fizyki i tras.
Rekomendowane odpowiedzi