TitoBandito 2 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Zobaczyłem na owocowych ceny mojej pamięci, którą u nich zamawiałem i ceny nowych pamięci DDR5 i stwierdzam, że chromolę całe DDR5 i wymianę platformy z 5800X3D. 2
Doamdor 1 981 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 20 minut temu, lukadd napisał(a): Proshop ma jeszcze SN850X 4TB za 1499 W Avans wczoraj było nieco taniej, ale dziś... 4
Paarthurnax 459 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Chyba ocipieli.... https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/dyski-i-pamieci/dyski-wewnetrzne/dysk-ssd-kingston-kc3000-2tb-m-2-pcie-nvme 8
lukadd 3 023 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Może to już te sztuki z nowych dostaw po wyższych cenach 2
Zas 326 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Co ciekawe 1 TB chyba nadal u nich po 500 zł?
lukadd 3 023 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Z niemieckiego "ceneo" idealo.de 1
sideband 1 949 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, lukadd napisał(a): Może to już te sztuki z nowych dostaw po wyższych cenach Jeden z drugim podniósł to reszta skorygowała do góry sklepy non stop lukają na ceny w innych sklepach. Ale zawczasu kupiłem 4TB za 1399zł dla świętego spokoju Edytowane 6 godzin temu przez sideband
Radio Tirana 1 154 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, lukadd napisał(a): Może to już te sztuki z nowych dostaw po wyższych cenach Media Expert po prostu podnosi cenę raz, a porządnie na dłuży czas. Na przykład gdy sklepy sprzedawały 32GB RAM (najpopularniejsze Patrioty CL30) za 1200, to Media Expert dowaliło cenę 1500. Dzięki temu przez prawie 3 tygodnie nie musieli manipulować przy cenie. Dopiero wczoraj podnieśli o 120 zł.
lukadd 3 023 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, sideband napisał(a): Jeden z drugim podniósł to reszta skorygowała do góry sklepy non stop lukają na ceny w innych sklepach. Ale zawczasu kupiłem 4TB za 1399zł dla świętego spokoju Ale ogólnie ceny są zauważalnie wyższe uśredniając no i na BF'a było bardzo mało dobrych promocji na nvme. Więc już to był znak Ja wyrwałem 4TB 990pro na BFa za ~1100pln na amazonie. Ale jak wyżej nie wiele było tych promek i krótkie jak porównać do lat wcześniejszych.
areczek1987 959 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Gdzie wam ramu brakuje... portale ogłoszeniowe pękają w szwach... w sklepach też są i tylko sprawdzają ile inwestorzy są skłonni zapłacić. Ja widzę że nawet odkupują co po niektórym. Będzie ciekawie jak jeszcze wakacje przetrzymają... 1
Fenrir_14 865 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 35 minut temu, sideband napisał(a): Ale zawczasu kupiłem 4TB za 1399zł dla świętego spokoju Ja chyba w marcu kupiłem sn850x 4TB za 1099pln w euro rtv agd 😀 A przed chwilą jeszcze kupiłem 2 zestawy Patriot Xtreme 2x24GB 8000mt cl40 za 1800pln każdy. Zobaczymy ile to skoczy w styczniu 🤣
Radio Tirana 1 154 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Niestety wrócił Kocopolnik1987. Trzeba ci znowu bana załatwić w jakiś sposób, gdyż przez ostatnie 3 dni poziom dyskusji wrócił na właściwe tory i głupio to teraz stracić. 1 1
areczek1987 959 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 8 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Niestety wrócił Kocopolnik1987. Trzeba ci znowu bana załatwić w jakiś sposób, gdyż przez ostatnie 3 dni poziom dyskusji wrócił na właściwe tory i głupio to teraz stracić. No to prowokuj robiąc wycieczki osobiste to może się trafi... Pijanych modów tu nie brakuje widać.
KamcioGF 78 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Kupując dysk i ram jeszcze w listopadzie przepłaciłem jakieś 400zl a teraz jedno i drugie w sumie jeszcze podrożało o 1400zł niech to ebnie jak kopanie bo za jakieś 2 lata przydałaby się znów zajrzeć do kompa.
eNeSik 278 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 28 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Niestety wrócił Kocopolnik1987. Trzeba ci znowu bana załatwić w jakiś sposób, gdyż przez ostatnie 3 dni poziom dyskusji wrócił na właściwe tory i głupio to teraz stracić. Na szczescie nie Ty decydujesz o tym, kogo ukarać a kogo nie Nie widze aby post Areczka byl w jakikolwiek sposob szkodliwy Tak zastanawiając sie - to predzej juz Twoj post moznaby uznac za nic nie wnoszący do tematu Ale jak chcesz zalatwic bana to daj znac, ja zalatwie, Ty bedziesz usatysfakcjonowany ale ja wybiorę cel Tyle z mojej strony
Zas 326 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, lukadd napisał(a): Może to już te sztuki z nowych dostaw po wyższych cenach Mam złe wieści, odebrałem swój dysk "SanDiska" i jest w czarnym pudełku z brandem WD i tylko takim - no, chyba że SanDisk nie zmienił kartoników ani nalepek Edytowane 2 godziny temu przez Zas
lukadd 3 023 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 34 minuty temu, Zas napisał(a): Mam złe wieści, odebrałem swój dysk i jest w czarnym pudełku z brandem WD i tylko takim - no, chyba że SanDisk nie zmienił kartoników ani nalepek Ja tam o Kingstonie pisałem. Ale jeśli chodzi o WD to jeszcze większość dysków jest w pudle WD i w środku też full WD brand z poprzedniej produkcji. Ja ostatniego WD SN 850X 1TB brałem dokładnie 18 listopada i nic tam nie było z sandiska jeszcze nawet na boxie. A kosztował wtedy 84 euro czyli ~350pln, a dziś? Edytowane 3 godziny temu przez lukadd
Zas 326 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No wiem, ale pewnie ze wszystkimi jest tak samo. Tylko w sytuacji konsumenta nic to nie zmienia, nie wynegocjuje sobie rezerwacji części produkcji ani lepszych cen. Nawet głosując portfelem, - bo jego portfel i tak się juz nie liczy. 1
Godlike 916 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Mi się udało jeszcze wyrwać niedawno gigabyte aorus gen4 7300 ssd 2tb za 569 zł a widzę dzisiaj, że grubo jadą 🤣
VRman 2 805 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) I elegancko. Mam nieodpakowany Crucial P1 1TB Dałem chyba 400zł, i przynajmniej teraz nie ma co się na siebie denerwować, że trafił go los czarnej szafy (takiej szafy, z której się już nie da wydostać, odpowiednik czarnej dziury) i stracił gwarancję i na wartości. Zaraz go sprzedam za tyle co kupiłem Edytowane 2 godziny temu przez VRman
musichunter1x 1 383 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Poczekajmy na Tajwan w nowym roku, bo może jeszcze tam coś zaczną kręcić to zatęsknimy za jedną plaga. Dziwne, że jeszcze nie widziałem memów z RAMzesem. Edytowane 1 godzinę temu przez musichunter1x 2
Rekomendowane odpowiedzi