RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Aisin AW55-50 z przełomu wieków również potrafił trzymać bardzo niskie obroty i jakoś auta z nim jeszcze jeżdżą.
Popularne bo łatwiej wyciąć DPFa/FAP(skutek) niż naprawić przyczynę jego zapchania (najczęściej wtryski).
@Najdas1985 Z tych dwóch, które wymienił @Send1N weź szukaj KC3000. A to z jednego powodu: DRAM cache. Lexar nie ma pamięci podręcznej i, wierz mi, da się to odczuć, zwłaszcza na dysku systemowym. Dzisiaj nie wyobrażam sobie dysku systemowego bez dodatkowego cache.
Zacytujesz to ad personam?
Zmyślanie scenariuszy co robił na ekranie jest niemerytoryczne. Ba, nie ma nawet znaczenia bo dyskusja była o samym tym rozwiązaniu. I dowodowym oficjalnymi dokumentami z Tesli ze takie rozwiążą je funkcjonowało. I to rozwiązanie tu krytykowaliśmy.
Ale jak widać - nie można krytykować Tesli
Wiem, że była ta oferta wczoraj ale ją niestety przegapiłem, teraz jest za 13 500 i też mi się wydaje w miare spoko chociaż na amazonie co jakiś czas pojawia się poniżej 13 000. Jeśli chodzi o procesor to i5 13600kf. Znalazłem też chyba fajnego seasonica vertexa px1200 https://proline.pl/zasilacz-seasonic-vertex-px-1200-80plus-platinum-atx-31-pcie-51-1200w-p8118212.
@GordonLameman zasugerowalem tylko, a nie podalem jako pewnik, ze rownie dobrze pomiedzy szukaniem opcji od sterowania, mogl tez czytac instrukcje. po czesci ironicznie, po czesci, ze tez moglo tak byc. jedno nie wykluczalo drugiego. uzytkownik mandat dostal za korzystanie z ekranu podczas jazdy. "glupota", "wybielanie", "zwalanie winy", to tylko Twoje bledna intrepretacja tego wpisu, skutkiem czego "odpaliles ad personam" . i to jest fakt.
Rekomendowane odpowiedzi