Steam Machine 2026 - wątek zbiorczy - Zen 4,RDNA 3/28 CU,Steam OS 3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ibizpl · Opublikowano
O la boga co ja teraz biedny zrobię, skoczę z mostu chyba... Narcyz wylazł jak ta lala -
Przez Kyle · Opublikowano
Kurcze, mam nadzieję że nie będę miał takiej stłuczki, ale z innego powodu: jakiś kreton wpadł na pomysł, że jak chcę cofać, to "bieg" cofania mam od siebie (natomiast jazda do przodu, to manipulator przyciągamy do siebie) ... czyli na opak logice. Kto wpadł na taki durny pomysł, to ja nie wiem. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
To jest właśnie ta satysfakcja/nagroda która motywuje do dalszego działania i naprawiania swoich błędów, aby w końcu ubić dziada, mimo tego że przegra się xx razy 😁. Ale to tylko dark soulsy zrozumieją. No trochę pograłem i doszedłem do tej fabryki Veniniego i 2x wpadłem w pułapkę jak amator aż mi głupio było hehe. Jakiś typ "ocalały" pokonany, ta wielka marinetka w tej "truciźnie" no i ten piec z Kevia... Który właśnie zrobił to o czym wyżej pisaliśmy 0.00001 hp przy drugiej próbie mu zostało i tak trochę zleciało ale padł. Widzę że te parrowanie jednak robi robotę i co raz częściej korzystam. Taka trochę pustawa gra mi się wydaje, tzn. szybka droga od gejzera do gejzera, ale to może przez świeże ogranie ER. Pierwsza gra nie od FS i jestem zadowolony, nawet bardzo 🙂 -
Przez bergercs · Opublikowano
Przy 1.5hdi nylko zmiana na nową górę. Do tego tragiczna trwałości dpf, wtryski też nie grzeszą trwałością. Przy Renówkach największe ryzyko to skrzynia autoamtyczna - najczęściej jak ktoś się pozbywa to z powodu właśnie skrzyni. Osobiście patrzyłbym w kierunku Megane 4 kombi/Scenic 4 w 1.5dci - mega oszczędny motor.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi