bergercs 1 403 Opublikowano wczoraj o 16:14 Opublikowano wczoraj o 16:14 (edytowane) 11 godzin temu, kwiatek.pl napisał(a): Ty nawet nietrybisz tej ironii to o czym z tobą rozmawiać 🤭🤣 Tak, z pewnością: W dniu 27.10.2025 o 11:46, kwiatek.pl napisał(a): Ceat WinterDrive śmiga ktoś ??? Edytowane wczoraj o 16:20 przez bergercs 1 2
kwiatek.pl 7 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 26.11.2025 o 17:14, bergercs napisał(a): Tak, z pewnością: Kto pyta nie bladzi CUDAKU
bergercs 1 403 Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu Nie wiem, czy wybrałeś za cel życiowy robienie z siebie idioty, czy też jest inny powód robienia z siebie pośmiewiska - ale rób to gdzie indziej np w "Śmietniku" lub "Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.", bo tam znajdziesz userów na swoim "poziomie". 1
wallec 808 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu (edytowane) W dniu 17.11.2025 o 09:36, Merqus4 napisał(a): Siemka, Mam zamiar kupić nowe zimówki i mam dylemat nad 3 modelami. Firemax FM805+ Imperial Snowdragon UHP Dębica Frigo HP2 Frigo mam sprawdzone i spełniały moje oczekiwania, tylko różnica jest 500 zł w porównaniu do firemaxów i zastanawia mnie ich jakość i właściwości jezdne. Miał ktoś może styczność z fm805+ lub Snowdragonami? Chętnie przyjmę inne propozycje. Na Twoim miejscu zamiast wydawać dwa tysiące złotych na opony zimowe zastanowiłbym się nad najmem długoterminowym. W cenie niższej niż komplet opon możesz mieć np Hyundai i30: https://autoselect.arval.pl/uzywane-samochody/oferta/hyundai-i30-15-dpi-6mt-110km-comfort-5d-121318 Jeżeli jednak wolisz opony to polecam Kumho Edytowane 3 minuty temu przez wallec
Rekomendowane odpowiedzi