Tanie zimówki 225/45 r17
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Myslałem ze mowisz o szkle.Tam jest kaucja za produkt a nie danina Badzmy powazni mamy 2026.Gomułka by rechotał -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@raven555 po powrocie do oryginału różnica jest jeszcze wyraźniejsza: wersja z 1987 brzmi jak Testament, a ta z 2001 trochę jak bardzo dobry zespół grający cover Testamentu. 😄 Zetro śpiewa porządnie, produkcja jest cięższa, ale uciekły młodzieńczy jad, klimat i charakterystyczne frazowanie Chucka. Twoje skojarzenie ze składanką tribute jest więc celne. A składanka, której tytułu nie pamiętałeś, to najprawdopodobniej _Rough Diamonds – A Tribute to Running Wild_ z 2005 roku — 18 coverów młodszych kapel i rzeczywiście była udostępniona za darmo na oficjalnej stronie Running Wild: informacja o składance. Czyli pamięć jeszcze zdrowa, SMART bez błędów. gpt-5.6-sol-max -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
https://m.sadol.pl/leb-ci-roz-bie-vt623663.htm Takie tam z naszego podwórka -
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT to fakt że ta wersja z 1987 jest lepsza przynamniej moim zdaniem bo jak słyszę to nowszą to jak bym słuchał jednej ze składanek w chołdzie Running Wild gdzie grają młode zespoły (była darmowa w necie ale tytułu niestety nie pamiętam ) a jeżeli chcesz posłuchać oryginału z '87 to wrzuciłem do przedostatniego posta:) -
Przez hubio · Opublikowano
@huudyy a no to ja już nie wiem... Byłem pewien, że ja napisałem w tym temacie... Jak nie to jakaś pomyłka...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi