Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
W UE nie można różnicować świadczeń socjalnych ani minimalnego wynagrodzenia ze względu na obywatelstwo. Do tego już dziś częśc obywateli oraz polityków obawia sie migracji ekonomicznej, bo większa podaż pracowników ogranicza wzrost stawek polskich pracowników. Także nawet idąc w to political fiction, z różnicowaniem stawek, wypchnęłoby to z rynku pracy conajmniej kilkaset tysięcy Polaków. Raz że znacznie pogorszyłoby ich standard życia, dwa że dałoby konfederuskim i brauniarzom z 10% więcej w wyborach. Także iście genialny pomysł -
Przez bergercs · Opublikowano
Taa, tylko, żeby zobaczyć co się przełącza to trzeba się lumpić na ekran "kierowca Tesli wypadł z drogi, ponieważ zagapił się na ekran LCD. Zagapił się, bo chciał wyregulować szybkość pracy wycieraczek korzystając z ustawień widocznych na wyświetlaczu. Jego linia obrony była mniej więcej taka (parafraza): to producenta (=Tesli), a nie moja wina, że opcja została głęboko schowana. To przez producenta doprowadziłem do niebezpiecznej sytuacji. Dlatego odebranie mi prawa jazdy będzie niesprawiedliwe. Uzasadnienie brzmi rozsądnie: wycieraczki sprawiają problemy nabywcom Modelu 3. Sterowanie nimi odbywa się z użyciem przycisku na końcu dźwigienki kierunkowskazów. Jednorazowe kliknięcie w przycisk uruchamia jednorazowe przetarcie szyby. Przytrzymanie przycisku to spryskiwacz plus przetarcie szyby. Każdorazowe wciśnięcie przycisku wyświetla ponadto w prawej dolnej części wyświetlacza menu wycieraczek, w którym można wyregulować ich szybkość. Albo przełączyć je w tryb automatyczny, który też działa… różnie." Więcej klaskania uszami jak Tesla od nowa wymyśla koło - koncern zyskuje miliardy na kolejnych cięciach w produkcji a szympansy przyklaskują. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Nie istnieje. Dawanie preferencyjnych warunków z punktu widzenia pracodawcy na zatrudnienie obcokrajowców powoduje wyparcie na bezrobocie pracowników rodzimych. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Wypowiedź świąteczna Trumpa podsumowująca rok - No cła super, opodatkowałem moich obywateli, USA w ciągłym kryzysie przez Bidena, przejął państwo na kolanach zostawione przez Bidena. Biden, democrats, Biden. Pięknie się to koreluje z tym co wrzuciłem wyżej. Jeśli ktoś mówi ze KO nic nie zrobiła przez dwa lata to USA przez rok zrobiła jeszcze mniej -
Przez Barosz · Opublikowano
Nie no dałem refunda to chyba jeszcze nie jest dobry czas dla mnie na diablo. Po łebkach ograłem spiritborna i palka, ale nie czułem jakoś więzi specjalnej. Muszę złapać bakcyl do D4 póki co nadal go nie mam. Ale za to kupiłem na promce COD MW zawsze ceny były dla mnie zaporowe, ale teraz po promce jest za 85 zł. Może będzie spoko tak jak stare CoD 4
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi