Skocz do zawartości

Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Kyle napisał(a):

Całkiem zauważalna część energii widzę idzie w elektryku na ogrzewanie:

To może wrzuć trzeci odcinek, jak mówi o wadach tego czegoś 

2 godziny temu, Kyle napisał(a):

Fajna rakieta:

I pewno Ci wszyscy miłośnicy hypercarów jak Lamborghini, Ferrari, Bugatti, McLaren, Porsche i Koenigsegg, rzucą się na tą chińską rakietę?

:E :E :E 

Nie jestem złośliwy, tylko trzeba mieć na uwadze, że najprawdopodobniej jest to gówno w złotym papierku. 

Opublikowano
1 minutę temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Nie jestem złośliwy

W sumie wybitnie złośliwy i nie wiem po co.

1 minutę temu, 8V32 PcLab napisał(a):

tylko trzeba mieć na uwadze, że najprawdopodobniej jest to gówno w złotym papierku. 

... czyli tak sobie rzucasz :kupa:, a może coś się przylepi, ale najważniejsze, że "nie jesteś złośliwy". Eh, dzieci.

5 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

To może wrzuć trzeci odcinek, jak mówi o wadach tego czegoś 

... sam wrzuć. Ja napisałem tylko, że niemała ilość energii w takim elektryku idzie na ogrzewanie i mam teraz jeszcze jakieś odcinki wrzucać ...? Po co? Do czego? Dla czego? ... a sam se wrzuć jak chcesz, a nie wyręczaj się innymi.

Opublikowano
18 minut temu, Kyle napisał(a):

... czyli tak sobie rzucasz :kupa:, a może coś się przylepi, ale najważniejsze, że "nie jesteś złośliwy". Eh, dzieci.

Nie rzucam tak sobie... nazywam rzeczy po imieniu, skaczący tył i brak belki w zderzaku o tym świadczy, jakim cudem to dostało homologację? może na homologacji belka była bo miejsce do przykręcenia niby jest. Niska cena nie bierze się z powietrza, tylko z maksymalnej oszczędności. Trzeba o tym mówić, ostrzegać nieświadomych 

Opublikowano
8 minut temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Nie rzucam tak sobie... nazywam rzeczy po imieniu, skaczący tył i brak belki w zderzaku o tym świadczy, jakim cudem to dostało homologację?

Napisałeś to w odniesieniu do BYD Yangwang U9 Xtreme ...

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Kyle napisał(a):

Napisałeś to w odniesieniu do BYD Yangwang U9 Xtreme ...

Napisałem w odniesieniu do filmiku który wrzuciłeś o T03, założyłem że skoro wrzucasz to oglądałeś wszystkie 3 części tego autora

"Gówno w złotym papierku" odnosi się do całej chińskiej motoryzacji, na dzień dzisiejszy. 

Edytowane przez 8V32 PcLab