Totek 892 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Co do Blichdy w Gdańsku... Można sobie haka założyć "po godzinach", tylko trzeba się dogadać Warto się przejść do działu aut używanych. Taki protip z mojej strony. Edytowane 3 godziny temu przez Totek
Kyle 292 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 59 minut temu, bergercs napisał(a): Kiedyś, na forum, napisałem, że fajnie jest widzieć dobrze przez tylną szybę (to było w kontekście wycieraczki), to mi doradzili "przecież masz kamery" To teraz (uwaga, uwaga - SARKAZM ON): ta powyższa wada budowy ogrzewania tylnej szyby, to przecież nie problem, bo macie kamery
bergercs 1 779 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jest cd BAIC i grzania odmrażania połowy (przedniej) szyby: Jarosław Jagitka Ja mam taki sam stan faktyczny. Zgłosiłem problem do serwisu miesiąc temu i nie uzyskałem do dnia dzisiejszego żadnej odpowiedzi. Jak się czegoś dowiem w powyższym zagadniu to powiadomię pod postem. *******
galakty 3 920 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, bergercs napisał(a): Pytanko MG ZS hybryda ogrzewanie tylnej szyby działa w ten sposób czy to normalne ? Grzanie szyby pół metra od wycieraczki... Przewiduję masowe urywanie śrub/palenie silnika wycieraczki.
Rekomendowane odpowiedzi