Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Chyba nie było? Jak było to zgłoście do wywalenia ten post. W skrócie: - rejtrejsink i lumeny-srumeny = mamy regres zamiast postępu. Szumy w RT były w 2018 i są 2026. Taki to cud postemp. Poza tym jak w filmiku HU - ogólnie na plus choć nie można zpaomnieć o tym, że zjada to więcej wydajności niż 4ka. -
Przez j4z · Opublikowano
Prywatnie wyższe zakresy też możesz sobie zrobić. Kolega robił sobie do 16khz -
Przez zozolek · Opublikowano
Nie wiesz o co chodzi, to chodzi o ... Na UE maja dużo lepsze zasięgi w znalezieniu devsów, ich następców i kolejnych. Totalni giganci jak Rockstar mogą sobie pozwolić na swoje zabawki. -
Przez LeParsley · Opublikowano
Cześć Gdzieś mi na forum mignęło, że ktoś porównywał Asus rx 9070 prime z rx 9070 prime EVO. Niewiele w sieci znalazłem, ponoć róznice to tylko kilka mm w wymiarach i przesunięte złącze i nieco mniejsza płytka. Ktos miał EVO i jest porównywalna do straszej wersji? Mam EVO do odbrania i nie bardzo chcę się wkopac w coś, co będzie gorsze od powszechnie dobrze ocenianej wersjio bez dopisku EVO -
Przez j4z · Opublikowano
Masz tutaj ostatni podobny temat. Przestudiuj. https://forum.ithardware.pl/topic/14545-problemy-z-1-low-fps-mam-np-fps-który-trzyma-się-162-fps-powiedzmy-bo-na-tyle-blokuje-rtss-lub-sterownikiem-amd-freesync-włączony-ale-przez-ogromne-spadki-czy-to-fps-ogólnego-średniego-czy-1-low-nie-da-się-grać/
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi