Skocz do zawartości

Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, rzymo napisał(a):

no cóż, ja się ze starszym człowiekiem kłócić nie będę, on swoje wie :E (w sensie, że wie lepiej)

Doskonale wiem jak to jest, ale wolałbym silnik z wtryskiem pośrednim i turbo (np. 1.4 T-Jet) niż bezpośrednim bez turbo ;) 

Logika jest inwalidą w takich przypadkach, nie przegadasz, ale lubię ich zaginać :E 

Oby służyło, w sumie to i lepiej dla nas bo mamy egzemplarz na forum. 

Opublikowano

Jaecoo J7:

Dawid Kwapisz

dpensotoSrc5 g1cd0huzh8l157i6ai4a47t7uu51i8a4u30mt.om2ucghh1  ·

Czy ktoś słyszał o jakiejś akcji serwisowej uszczelek dachu?

Jakub Dudek

Najbardziej zasłużony współautor

A to była taka, czy to pobożne życzenie?

Dawid Kwapisz

Autor

Jakub Dudek miałem odbierać auto ale się przedłuża podobno przez taką akcję serwisową

Rajmund Z-zębowa

Ekspert w grupie

Gwiazda grupy

O akcji nie słyszałem, ale słyszałem że można się zgłosić celem poprawienia ułożenia dachu. Z moich obserwacji wynika, że i tak trzeba raz w miesiącu przetrzeć dach silikonem do uszczelek i jest cisza na miesiąc.

Krzysztof Kukuć

Ekspert w grupie

Gwiazda grupy

jeżdżę od września , jedyne co to jest serwis dachu jak trzeszczy co ponoć często się zdarza . Mój działa poprawnie jedyne co wczoraj zostawiłem otwarty na noc żeby ta siatka dobrze przeschła bo łapie wilgoć

Greg Kasa

Obiecujący współautor

Mi stuka jak było sucho i słonecznie. Jak padało i teraz jak jest mokro, to jest cisza. Pojadę na serwis na wiosnę jak będzie sucho.

Łukasz Kolanko

O akcji nie słyszałem. Ale mi zaczęł trzeszczeć na nierównościach. Po czasie coś się poluzowało i zaczął za słabo dociągać. Po regulacji cisza.

Andrzej Kamiński

Mi stuka w Cherry 8 ale nie miałem czasu pojechać. Jak otworzę dach to kompletna cisza a jak zamknięty to napier basem

• Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, 8V32 PcLab napisał(a):

Wrzucałeś zdjęcia że kulki wypadają z prowadnic, tylko nie pamiętam czy to dokładnie było MG3 1.5 benzyna

To dotyczyło BAICa (modelu nie napisali, ale x osób miało tam problem z fotelami). 

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Doskonale wiem jak to jest, ale wolałbym silnik z wtryskiem pośrednim i turbo (np. 1.4 T-Jet) niż bezpośrednim bez turbo ;) 

Ja tam wolę wtrysk pośredni i bez turbo ... i bez GPF (GPF podobno wymagany jest przez normy/UE tylko przy wtrysku bezpośrednim).