Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
deep sleep - mam wlaczane to zawsze i ciesze sie ze wylaczajac komputer to wylaczam go. co to te erp? -
Przez twist255 · Opublikowano
Dzięki Panowie za wszystkie opinie i porady. Sam też trochę nadrobiłem zaległości, poczytałem, pooglądałem testy i doszedłem do kilku wniosków. Fajnie byłoby to z kimś skonfrontować i ewentualnie zostać wyprowadzonym z błędu. Na ten moment rozważam trzy opcje: 1. Opcja najbardziej budżetowa AMD Ryzen 5 5600 + B550 + obecne RAM-y (ewentualnie lekkie OC albo sprzedaż i wymiana na szybsze). To najtańsze rozwiązanie, ale chyba najmniej mnie przekonuje. Wydajność pewnie by wzrosła, ale mam wrażenie, że nie byłby to jakiś ogromny przeskok 2. Opcja środkowa Intel Core i5-14600KF + B760 + obecne RAM-y. Do tej opcji jest mi chyba najbliżej, ale mam kilka pytan. Na ile ograniczą mnie stare RAM-y? Czy to będzie mocno odczuwalne? Zasilacz – w przyszłości planuję wymianę karty, ale na razie zostaje stara. Czy obecny ogarnie ten procesor i stara grafike? Chłodzenie – opinie były podzielone. Jedni mówią, że da radę, inni że lepiej coś mocniejszego. Jak to realnie wyglada? No i pytanie gdzie teraz najlepiej kupować procka i płytę – pojawiło się coś wartego uwagi poza standardowymi sklepami? 3. Najdrozsza opcja (DDR5) https://proline.pl/l/4d5da79d Zestaw z linku, bardziej przyszłościowo, ale ceny RAM-u trochę mnie odstraszają. No i zastanawiam się, czy faktycznie potrzebuję aż takiego przeskoku, gdzie realnie wykorzystam tego pc tylko do CS2,LOL -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Z tego co wyczytałem w necie, PNY ma "Exchange Center" we Francji i po rok od zakupu u jakiegokolwiek retailera można się kontaktować/załatwiać bezpośrednio z nimi co jest na plus moim zdaniem. -
Przez j4z · Opublikowano
Ogólnie żeby nie te wentyle, to spoko karty. PNY chciało mi je wymienić, jak napisałem do nich. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Doamdor no to daj znać bo jestem ciekawy. Z jakim GPU to będzie śmigało?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi