Grolshek 951 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Teraz, bleidd napisał(a): Co to za Kia? Stinger? 2
Gret 987 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 10 minut temu, bleidd napisał(a): Co to za Kia? Premium 2
IceMan 152 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 25 minut temu, MadDog napisał(a): A tym czasem w mojej Kijance ..... welurek na desce, drzwiach, tunel środkowy z aluminium podjedź do salonu, wsiądź do K4 w wersji M, będziesz zaskoczony jak można pójść w taniość 1
galakty 4 383 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca K4 niestety regress dla mnie, najgorsza ta kierownica prostokątna... Jak mi się wszystkie Ceedy od 1 do 3 podobały, tak K4 jest paskudna 1 1
bleidd 1 016 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca To ja mam chyba na odwrót, K4 mi się wizualnie nawet podoba i jakbym miał brać kompakta to bym rozważał. Poprzednie Ceedy bleh
MadDog 407 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) 43 minuty temu, bleidd napisał(a): Co to za Kia? Stinger 33 minuty temu, Gret napisał(a): Premium Nie z tym znaczkiem niestety na masce . Ale buja się fajnie. Można trochę powku.... Passaciarzy na światłach Edytowane 5 Marca przez MadDog
Grolshek 951 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 25 minut temu, MadDog napisał(a): Stinger Nie z tym znaczkiem niestety na masce . Ale buja się fajnie. Można trochę powku.... Passaciarzy na światłach Ja chciałem Stingera, Małżonka XCeeda. Zgadnijcie co mamy?
Kyle 412 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) 13 minut temu, Grolshek napisał(a): Zgadnijcie co mamy? ... JAC J7 PLUS? Edytowane 5 Marca przez Kyle
Grolshek 951 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 1 minutę temu, Kyle napisał(a): ... JAC J7 PLUS? Z chińszczyzny to ja tylko kaczkę po pekińsku, za resztę dziękuję. 3
GordonLameman 9 735 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Nikt komu zależy na bezawaryjnej jeździe i sprawdzonej jednostce napędowej nie wziąłby Chinćzyka
Grolshek 951 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Nikt komu zależy na bezawaryjnej jeździe i sprawdzonej jednostce napędowej nie wziąłby Chinćzyka Jeżdżę firmowym Puretechem więc wiem co to życie na krawędzi. Chyba nawet chińczyk na mrozie go nie przebije... 3 1
GordonLameman 9 735 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 2 minuty temu, Grolshek napisał(a): Jeżdżę firmowym Puretechem więc wiem co to życie na krawędzi. Chyba nawet chińczyk na mrozie go nie przebije... SILNIK ROKU!!!
Grolshek 951 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): SILNIK ROKU!!! WSZECH CZASÓW!!! Edytowane 5 Marca przez Grolshek 1
galakty 4 383 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Godzinę temu, bleidd napisał(a): To ja mam chyba na odwrót, K4 mi się wizualnie nawet podoba i jakbym miał brać kompakta to bym rozważał. Poprzednie Ceedy bleh No nie mogę, za bardzo zalatuje jakąś Teslą 1
GordonLameman 9 735 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca K4 wygląda z zewnątrz dobrze. Smuteczek pojawia się jak się usiądzie w środku.
lesiu155 339 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Dobre, chciałem rzucić okiem na stronie KII na tę K4 w środku - ani jednego zdjęcia, w konfiguratorze też środka nie odwiedzimy 1
Grolshek 951 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): K4 wygląda z zewnątrz dobrze. Smuteczek pojawia się jak się usiądzie w środku. Oglądałem w salonie jak przegląd XCeeda robiłem. Na mój gust to może konkurować z Multiplą. Zachwiane proporcje, brzydkie felgi, brzydactwo. Nie jestem targetem najwyraźniej. Ta nowa Dacia Spacer to przy niej ślicznotka. 1
bleidd 1 016 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 3 godziny temu, lesiu155 napisał(a): Dobre, chciałem rzucić okiem na stronie KII na tę K4 w środku - ani jednego zdjęcia, w konfiguratorze też środka nie odwiedzimy No ich konfigurator to jest żart
Gret 987 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 9 godzin temu, galakty napisał(a): Koleżanka koleżanki kupiła nowe MG, zachwycona wnętrzem, mówi że jest premium https://www.facebook.com/groups/mghshybridplus/permalink/938840302122952/ 1
marko 1 060 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Kiedyś w autach dawali skrajnie podstawowy zestaw kluczy. Może teraz powinni dawać "przyrząd" do odłączania akumulatora z wbudowanym timerem? + Interfejs do aktualizacji softu, skoro auta same nie ogarniają aktualizacji? Edytowane 6 Marca przez marko 3
GordonLameman 9 735 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 8 minut temu, marko napisał(a): Kiedyś w autach dawali skrajnie podstawowy zestaw kluczy. Może teraz powinni dawać "przyrząd" do odłączania akumulatora z wbudowanym timerem? + Interfejs do aktualizacji softu, skoro auta same nie ogarniają aktualizacji? No myślę że taki vibe coding pomógłby by temu gownianemu oprogramowaniu
baQus 26 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 4 godziny temu, marko napisał(a): "przyrząd" do odłączania akumulatora Tzw. hebel
huudyy 3 325 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca czyżby czekała nas faktycznie rewolucja? https://www.komputerswiat.pl/nauka-i-technika/transport/chinczycy-rozwiazali-najwiekszy-problem-elektrykow-ladowanie-szybkie-jak-tankowanie/xjylxx7 na papierze brzmi to pięknie, aż w sumie samemu bym spróbował...
galakty 4 383 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca W telefonach też Chińczycy jako pierwsi zaczęli wprowadzać nowe baterie i nagle pojemności się zwiększyły (pozdro dla chińskiego rynku gdzie smartfon wielkości S26 ma 7000 mAh, a nie 4k z hakiem ) 1
Cappucino 353 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 1 minutę temu, galakty napisał(a): gdzie smartfon wielkości S26 ma 7000 mAh, a nie 4k z hakiem ) Faktycznie trzyma prawie dwa razy dłużej?
Rekomendowane odpowiedzi