Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, trepek napisał(a):

Starsza osoba, która wszystko ustawia na tablecie? Yyy... nope.

Ciekaw jestem własnie jak to się zmieni. Bo to jest rakowe w mojej ocenie. Dlatego też poszedłem mocno po konserwatywnej linii :) 

Godzinę temu, bbandi napisał(a):

... Czyli dla większości z forum ;D

Dla mnie tu np to merol jest nardziej dziadkowy niż chinol, wolałbym chinola który ma jednak swój styl niż nty merc, wnętrze i fotele w chinolu biją tego merca.

Merc ma swój styl, tylko już Ci się opatrzył po prostu :) 

Opublikowano (edytowane)

starsza osoba wychowana na niemieckiej potedze motoryzacyjnej na starosc i auto ostateczne ma wziac chinczyka?

to chyba za kare, zeby do konca swych dni czul ze przegral

Godzinę temu, bbandi napisał(a):

Dla mnie tu np to merol jest nardziej dziadkowy niż chinol, wolałbym chinola który ma jednak swój styl niż nty merc, wnętrze i fotele w chinolu biją tego merca.

chinol i styl XD jak sie w chinach nie bylo i widzi 2 modele na youtube ktore wygladaja inaczej niz przecietne auto na europejskiej drodze to moze mozna wtedy napisac cos tak glupiego XD

Mercedes to jest premium, klasyka europejskiego "premium" i europejskich biznesmenow, zarowno sam pojazd jak i caly stack firmy z obsluga i calej otoczki marki a chinczycy sa na etapie kopiowania kazdego dostepnego wygladu i sprawdzania co sie sprzeda

dlatego w chinach w segmencie luksusowym (wyzej niz premium) bogaci chinczycy jezdza mercedesem a nie tym pazdzierzem co pokazales XD

mercedes przegrywa dopiero w elektrykach premium bo tam chinczycy zostawili w tyle caly zachod, dokonali niemozliwego

Edytowane przez kubikolos
Opublikowano
43 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Ciekaw jestem własnie jak to się zmieni. Bo to jest rakowe w mojej ocenie. Dlatego też poszedłem mocno po konserwatywnej linii :) 

Mnie ciekawi jakim cudem według mocodawców dotknięcie smartfona podczas jazdy to zbrodnia, ale ustawienie temperatury nawiewu na tablecie już nią nie jest. 

• Upvote 3
Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Mnie ciekawi jakim cudem według mocodawców dotknięcie smartfona podczas jazdy to zbrodnia, ale ustawienie temperatury nawiewu na tablecie już nią nie jest. 

Nawiew to tam ciul. Ale wycieraczki albo swiatla na tablecie to jest hit :E

• Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Cześć! Mam na sprzedaż kartę graficzną KFA2 GeForce RTX 4080 Super SG 16GB GDDR6X. Jestem świadomym użytkownikiem PC, więc od razu zrobiłem UV i działała na 950mV i 2700 zegar. Ogólnie bardzo dobra sztuka (zawsze szukam tej najlepszej i testuję po zakupie). Robi stabilne +1850 pamięć, więc jest ponadprzeciętna i to samo dotyczy UV. Jeśli ktoś chce podkręcać co według mnie jest zbędne to też ma duże możliwości. Po zakupie podrzucę kilka profili MSI afterburner jeśli trzeba. Temperatury niskie, różnica między temperaturą rdzenia a hot spot w grach około 10 stopni (w benchmarkach 12-14). Temperatura vram praktycznie zawsze taka sama jak rdzenia co pokazuje, że świetnie sobie radzi. Rozmiarami nie różni się od 4090 na którą obecnie się przesiadłem (zależało mi na porządnym radiatorze). Kartę kupiłem rok temu na X-kom, więc jeszcze na gwarancji. Była spięta z 3440x1440 i w takim raceroom czy ams2 na full detalach podaje 180-200 FPS, ale to już jest zależne od procesora (u mnie głównie simracing i cap fps, więc karta pracowała na 70-80 procent maks zazwyczaj). Dbam o PC aż nadto, bo co tydzień odkurzam skrzynkę i nie pałuję kompa do granic możliwości stąd właśnie wpis o UV.  https://www.x-kom.pl/p/1210203-karta-graficzna-nvidia-kfa2-geforce-rtx-4080-super-sg-16gb-gddr6x.html Cena jak najbardziej do negocjacji i na pewno się dogadamy. Preferuję odbiór osobisty, ale wysyłka również wchodzi w grę. Posiadam oryginalne pudełko i wszystko co było w zestawie z kartą.  Fakturę zakupu również mam.  W razie pytań proszę śmiało pisać.  Odbiór osobisty Bełchatów woj.łódzkie.
    • +1 jedna niewiadoma. Zawsze to coś, a nie jakiś darmowy Druid + mordęka z kampanią. 
    • W euro znowu raty 0 i 2 pierwsze raty gratis. I chyba 50 zl za kazde wydane 500 nadal jest. Więc brać GPU . I zniżki dla nowych kont 
    • Paladyn i Spiritborn  
    • defender control czy windows defender remover go wyłączają ale WU nadal pobiera do niego aktualizacje + zapora nadal jest włączona, te programy nie wywalają go w 100% z windy   @leven   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...