SUV do 50 tys diesel
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Generalnie im lepsze tym droższe, tu się rozchodzi ile ma się kasy i nic więcej -
Przez wallec · Opublikowano
Przykumaj jakie fikołki będzie musiał robić hardware unboxed z ramem 7200 żeby nie było że testują poniżej specyfikacji. Na 100% użyją 7200 36-46-46 lub 48-48 o ile znajdą takie. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja znam siebie... jak rok będę miał tą kartę, to będzie dobrze Chociaż np. kolega @Phoenix. zdąży w tym czasie mieć z 5 kart lekką ręką U mnie też jest zwykłe kółko prawdopodobnie z papieru samoprzylepnego. Skoro PNY ma politykę wymiany karty na nową, jak jest cokolwiek nie halo (nawet pump-out czy inne kwestie temperaturowe), to nawet nie ma co się kłopotać. Jak z autami - jeździć, obserwować A z PNY EU dostałem dzisiaj kolejną odpowiedź uzupełniającą, potwierdzającą to co pisałem czyli: 1. Karty nie trzeba rejestrować, wystarczy FV jeżeli chodzi o jakiekolwiek kwestie gwarancyjne. 2. Gwarancja jest przenoszona na inne osoby, jeżeli posiadają FV zakupu. 3. Na rdzeniu pasta, na VRAM itd. pady 4. Karty z serii RTX 5xxx nie są podatne na pump-out, jaki występował na fabrycznej paście serii RTX 4xxx. Łap nie pchać, nie zrywać plomby bo utrata gwarancji ale jak coś nie halo, to wymieniają na nowy egzemplarz karty. -
Przez azgan · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/resident_evil_requiem_komercyjny_sukces_fabularny_dodatek-49299.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi