-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez copyname · Opublikowano
Przyszło! Prowizorycznie podłączone, aby przetestować. Faktycznie, wydaje mi się że przy niektórych utworach jest ta bardziej aksamitna gra w porównaniu do SBX G6. Oprogramowanie do creative coś zaczyna mi trochę świrować i chyba to też będzie jakiś argument, żeby zmienić... Wielkościowo SBX G6 wygrywa. Toć to maleństwo przy Fiio. Aczkolwiek ze względu na to, że i tak słuchałem cały czas w trybie bezpośrednim muzę, to chyba dokonam zmiany. Jeszcze jutro dokonam odsłuchu muzy i podejmę decyzję. Muszę na bieżąco porównać utwór raz na tym, raz na tym wzmacniaczu. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Phoenix. Ja z ali raczej rzadko kupuje ale od jakiegoś czasu mam OLEDa na serwisie, a z racji braku monitora zastępczego koczowałem na lapku z RX 660M i 16" wyświetlaczem, co było strasznie biednym doświadczeniem... tak sobie przeglądałem peppera i cebula wygrała. Wczoraj dotarł i jestem w szoku jak można dostać tak wiele, za tak niewiele. 27" 1440p 120Hz (po OC) na IPS od TCL. Ogólna jakość przyzwoita. A co do procesora... jak kupiłem kiedyś 9800X3D za 2099zł to tak już zostało i nawet nie miałbym pomysłu na zmianę. Na downgrade nie miałbym ochoty więc raczej nie rozważam żadnych roszad. No chyba, że 7800X3D tak potanieje i do chipsów będą go dodawać, to może się skuszę -
Przez CrooV · Opublikowano
Dałem jeszcze raz szanse, tym razem wybrałem opcje Premium w MS Store, wyszło 289zł, z tego co widziałem to chyba z tą kluczykownią "KeyVerse" sie coś zwaliło bo wróciły od nich klucze na steam do kupienia a były wcześniej out of stock -
Przez AudRob · Opublikowano
Temp. pamięci masz dobre. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Teraz testuję akg...początkowo lekki zawód, ale jak u @miropoustawiałem sobie to i tamto...kurde jak one grają, z każdym kolejnym kawałkiem wiem że to jest to. Jak na budżetowe słuchawki w połączeniu z G6 grają świetnie Ale fakt, że na lo gain trzeba jechać na 100% żeby je napędzić jakoś.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi