Cinebench 2026 - wyniki forumowe
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@Pitt_34 serio zmienił...ale kolega to taki grzebacz a nie gracz. W tej kwestii całkiem Go rozumiem -
Przez Kyle · Opublikowano
Boję się właśnie tych "wspomagań trzymania pasa ruchu". Toto w ogóle klei zmiany organizacji ruchu jak jest remont i są "nowe" żółte linie na starych białych? Raz jechałem w Chrzanowie, to tam też jest śmiesznie, jak namalowali ciągłą linią miejsce przy przystankach, normalnie na pasie ruchu: - ciekawe co taki automagik wówczas odstawi -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja ogólnie nie mam nic do elektryków, nawet uważam że u mnie mógłby się sprawdzić jako auto dla żony, bo do pracy ma 10km w jedną stronę i w sumie jej auto najdalej do tej pracy właśnie jeździ (czasem wyskoczy gdzieś dalej na jakieś szkolenia z pracy, ale to max 80km w jedną stronę wtedy). Sam co prawda mam do pracy 1km ( ) ale ogólnie wszelkie wyjazdy, urlopy etc są jeżdżone moim samochodem więc tu jednak nadal diesel wychodzi najlepiej. Przeszkadza mi jedynie to wciskanie ich na siłę gdzie się da, do tego wręcz często agresywne reakcje ich posiadaczy gdy ktoś się "odważy" rzucić jakiekolwiek słowo krytyki o nich. Uważam że jeśli coś jest dobre to nie trzeba do tego przekonywać, nie trzeba tego dotować... samo się obroni To zależy jakie się ma podejście...jedni na urlopie są dopiero po wyjściu z samolotu na docelowym lotnisku, inni już po wyjściu z domu Ja należę do tych drugich, jazda mi sprawia dużą przyjemność, często wybieram nawet dłuższe ale bardziej malownicze trasy żeby już coś podczas podróży zobaczyć. Przykładowo w ogóle mam w planie trip po Skandynawii autem włącznie ze spaniem w nim na rozłożonym za fotelami materacu. -
Przez Totek · Opublikowano
W dobie tanich biletów lotniczych jazda tysiące kilometrów autem trochę mija się z celem. Dla mnie max autem to Polska, wszędzie dalej to już samolot. Szkoda czasu nerwów i zdrowia. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Serio zmieniłeś 9800X3D na 14600 ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi