Pavel87 725 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu @VulcRozszerzona wersja Włacy Pierścieni, nmie znajdzie się tam miejsce dla zbłąkanego wędrowca? Ja dwa lata sobie zrobiłem święta i sylwester z wersjami rozszerzonymi Hobbita i Władcy, to był wspaniały czas 50 minut temu, Pawelek6 napisał(a): @Pavel87, @huudyy W czym problem? One zaprosiły znajomych, a wy ich wyprosicie. One zaczęły, wy skończycie Jest to jakaś myśl, ale akurat z mężem żony koleżanki dogadujemy się dosyć dobrze, poza grami mamy wiele podobnych zainteresowań także da się jakoś radę
Vulc 2 271 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, Pavel87 napisał(a): @VulcRozszerzona wersja Włacy Pierścieni, nmie znajdzie się tam miejsce dla zbłąkanego wędrowca? Ja dwa lata sobie zrobiłem święta i sylwester z wersjami rozszerzonymi Hobbita i Władcy, to był wspaniały czas Dla fanów Tolkiena zawsze. U nas to już wieloletnia tradycja, 30 grudnia część pierwsza, w sylwestra druga i w nowy rok wielki finał. Hobbit wjeżdża tak w połowie roku, bo to jednak nie ta klasa. Żeby było zabawniej, planszówka to też Władca Pierścieni. Nowy nabytek, dla odmiany kooperacja, coś pięknego. 3
ODIN85 3 645 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) A to w kinach nie grają tego ze dwa razy w roku? Edytowane 7 godzin temu przez ODIN85
galakty 3 680 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, huudyy napisał(a): @Pawelek6 biorąc pod uwagę, że przyjaciółki przyjdą ze swoimi facetami, to odpali się riga i porobi kółka na zmianę w AMSie Kurła a mnie nie zaprosiły 1
Klakier1984 779 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): U mnie też w domu, liczymy że wystrzały sąsiadów (również te przedwczesne) nie będą młodej budzić. Zaraz jadę odebrać sylwestrowy sushi set, do tego bezalkoholowy cin cin Do siego roku wszystkim! Mam nadzieję, że macie tam u siebie na wiosce drogi odśnieżone 1
GordonLameman 9 149 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, Klakier1984 napisał(a): Mam nadzieję, że macie tam u siebie na wiosce drogi odśnieżone Mam 4x4 @ODIN85 oto sylwestrowy set 3 1
Wu70 765 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Melduję się na stanowisku! Najlepsze życzenia dla forumowiczów.
ODIN85 3 645 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 15 minut temu, GordonLameman napisał(a): Mam 4x4 @ODIN85 oto sylwestrowy set Smakowite 1
zgreg 5 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu U mnie dk odsniezone, przy tym prcuje btw zaczeli straszyc koty (strzlac)
hwdp43 1 802 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Surowa ryba , wodorosty . Fuj 1
reddy 162 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Liczyłem na sylwestra z Tonym Soprano, ale żona również zaprosiła znajomych i trzeba robić 5 1
T-Srcipt-36 13 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Mnie rozlozylo choróbsko, cos tam poslucham w TV, zobacze jak w miescie .. rozniosa znow rynek
Marvf 76 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 44 minuty temu, reddy napisał(a): Liczyłem na sylwestra z Tonym Soprano, ale żona również zaprosiła znajomych i trzeba robić te burgerki coraz popularniejsze w Polsce jak słynne ciasto francuskie u mnie podobny bufet 2
ghostdog 985 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tak sobie teraz przypominam jak za nastolatka było ciśnienie na imprezowanie w Sylwestra. Nikt nie miał wolnego kwadratu, więc wynajęliśmy domek letniskowy nad morzem. Okazało się, że grzejnik nie grzeje i było zimno. Człowiek w kurtce siedział i pił tani alkohol. Teraz jestem tak leniwy, że wybieram Sylwester w domu lub u znajomych (ale jedynie w bliskiej odległości, aby móc wrócić piechotą - bo zawsze był problem z taxi). Właśnie oglądam "Książę w NY" i popijam Woodford Reserve. 1
Kandelabros 131 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja dziś wyjątkowo samotnie ale kolega Vulc podsunął świetny pomysł z Lord of the Rings. Mam gdzieś tam flaszkę Tullamore czy Macallana (nawet nie pamiętam), jakby to połączyć z filmowym Tolkienem, hmm, tylko żeby jutro nie było Mordoru. 1 1
AndrzejTrg 2 885 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) + Rence urwane Edytowane 2 godziny temu przez AndrzejTrg
TmK 100 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Kandelabros napisał(a): Ja dziś wyjątkowo samotnie ale kolega Vulc podsunął świetny pomysł z Lord of the Rings. Mam gdzieś tam flaszkę Tullamore czy Macallana (nawet nie pamiętam), jakby to połączyć z filmowym Tolkienem, hmm, tylko żeby jutro nie było Mordoru. Tullamore i Singleton to moje ulubione rudzielce. Z wodą, na lodzie czy surówka? Ogólnie sobie uświadomiłem, że praktycznie w ogóle nie pije, chyba nie jestem Polakiem takiego jednego Singletona to potrafię rozwalać w 3 miesiące, jedna szklaneczka co któryś wieczór pod dobry serial. Do tego czerwone wino do makaronu lub czerwonego mięsa i tyle u mnie z alko idzie. Wódkę to ostatnio piłem chyba z 10 lat temu, jeszcze na studiach 1
reddy 162 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu rano pojadę umyć auto, pusto, przyjemnie i zobaczyczę pobojowisko w centrum, jako że w moim mieście trwa Sylwester z Polsatem
ghostdog 985 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, TmK napisał(a): Tullamore i Singleton to moje ulubione rudzielce. Z wodą, na lodzie czy surówka? Ogólnie sobie uświadomiłem, że praktycznie w ogóle nie pije, chyba nie jestem Polakiem takiego jednego Singletona to potrafię rozwalać w 3 miesiące, jedna szklaneczka co któryś wieczór pod dobry serial. Do tego czerwone wino do makaronu lub czerwonego mięsa i tyle u mnie z alko idzie. Wódkę to ostatnio piłem chyba z 10 lat temu, jeszcze na studiach Kultura picia się zmienia, szczególnie jak się człowiek przerzuci na lepsze trunki. Ja w barku mam flaszki kupione 2-3 lata temu, czekają na specjalną okazję.
VRman 2 892 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Chory, nie świętujący tego, że się cyferka w kalendarzu zmieniła, najchętniej bym już poszedł spać ale nie ma sensu bo zaraz petardy i fajer... zimne ognie obudzą. Kurde, ile to już czasu ludzie nie używają tej nazwy. Fojerwerki, jaa? Fajerłorki. Wszystkiego niezwiązenego z łorkiem w Nowym Roku i aby był nienajgorszy
Rekomendowane odpowiedzi