Katystopej 1 317 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 7 minut temu, bleidd napisał(a): Yyy nie? To jakim cudem może Ci się TO podobać? 4
bleidd 673 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Nie podoba chociaż GLC bez AMG Line jeszcze mniej (te czarne plastikowe progi i nadkola ). Jak ogólnie będzie ok, to wygląd przeboleję. w tej wersji i tym kolorze nie jest źle
Petru23 356 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu A nie uważasz, że ma być zajebi... , a nie "nieźle"?
bleidd 673 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Wygląd sprawa drugorzędna, nie bez znaczenia ale mniej ważna niż inne rzeczy.
lesiu155 207 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jak psioczyłem na 3/4, kiedy wychodziły tak teraz to najładniejsze bawary
GordonLameman 9 291 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu A do tego są mocno awaryjne.
Gret 696 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, galakty napisał(a): BMW z zewnątrz są dziś okropne G20/21 są spoko. mógłbym taką śmigać.
marko 878 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Z tej trójcy nie wziąłbym żadnego z tych aut. Albo dołożyć, albo kupić coś tańszego.
Dimazz 690 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): BMW z zewnątrz są dziś okropne mi się podobają. Nowe x5 w mpakiecie ładnie wygląda. Tylko nie czarne. Autorowi bmw sie spodoba od środka bo podobne do audi. Ale gwarancja i koszty napraw to inna para kaloszy. aale faktycznie teraz sobie przejrzałem modele 2026 to z wyglądu troche karakany elektryk wygląda jak chomik Edytowane 2 godziny temu przez Dimazz
bleidd 673 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Gwarancja, koszty napraw to też warto wziąć pod uwagę. Jak to wygląda Audi vs BMW? 2.0 TSI i DSG to wiem w miarę jak się zachowują ale o silniku i skrzyni w BMW to w sumie nie wiem nic. Edytowane 2 godziny temu przez bleidd
Gret 696 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu silnik i skrzynia są spoko ale wszystko inne niekoniecznie o ile mówimy o B48 i 8HP to powiedział bym że silnik podobny do TSI ale skrzynia to lepsza w BMW. 1
bleidd 673 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu A co masz na myśli mówiąc wszystko inne? Elektronika, zawias, osprzęt silnika?
Gret 696 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Osprzęt silnika, wycieki płynów, czujniki. Ogólnie jakieś pierdoly. Ale tam wszystko kosztuje. Jeszcze jak masz gwarę to tam wywalone. Później trochę lipa. No jak byś chciał dalej trzymać to wypadało by robić częściej olej bmw ma serwisy 30tys 2lata… 1 1
Kyle 302 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, Gret napisał(a): olej bmw ma serwisy 30tys 2lata… Myślałem, że już się wycofali z tego dewastowania silników.
galakty 3 955 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nikt nie broni wymienić po 10k, problem jest jak ktoś kupuje poleasingowe.
Kyle 302 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu ... to ja wiem. Tylko niby ile to aut jest w Polsce kupowanych "przez firmy" (czyli te leasingi, to chyba też się liczą jako "firma") ... ponad 70%? Także większość takich BMW na rynku wtórnym, to w sumie potencjalna trupiarnia i worek na pieniądze (bez dna).
wallec 1 023 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu E klasy za to nie kupi? Będzie komfort, cisza i wyposażenie. W SUV z tych 3 jest komfort i wyposażenie.
Rekomendowane odpowiedzi