Ja ostatnio to mało co gram, nie wchodzę do gry. Nie widzę już takiego większego sensu, bo następne upgrady to już wielogodzinna farma po 1-5% no i jeszcze to całe uświęcenie, które może nic nie dać i nadal będzie lipa. Tyle straciłem przedmiotów, w tym mistycznych, że głowa mała.
Teraz to by się zdał fiolecik z 2-3GA ale ten który mi jest potrzebny a nie coś innego. Paladyna zrobiłem sobie w D2R i tam będę cisnąć, tzw "Mój pierwszy raz Paladynem". Resztę moich chęci chyba zostawię na następny sezon, póki co jedynie co bym jeszcze mógł sprawdzić to drugą postać łotr pod Heartseeker, zrobić ten 100 dół i też powiedzieć bye.(póki co zrobiony 80)
Ci "Bałtyccy Antyfaszyści" to w ogóle jest nowy twór, który powstał po russkiej inwazji, więc pewnie z Antifą to nie ma nic wspólnego (poza nazwą):
https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/2016944/baltic-antifascists-latvia-cracks-down-on-russian-influence-agents
Nie, żebym bronił jakoś Antify, bo mam na nich wywalone, ale ze środowiskami kibicowskimi to to nigdy nie miało wiele wspólnego. To wygląda po prostu na dedykowany twór do tej roboty.
@nozownikzberlina ja tylko napisałem z kiedy jest to zdjęcie i jakie miało tło społeczno-polityczne w tamtym czasie. Chcesz dyskutować o imigrantach, to masz do tego wątek.
Rekomendowane odpowiedzi