Drugi Ryzen 7 9800X3D padł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
@ptys przestań łżeć. -
Przez ptys · Opublikowano
polecenia wydawaj sobie w domciu tu jesteś w zasadzie nikim tylko internetowym pieniaczem a być może już za chwilę skończysz z wypiekami na hejto co ma jedno do drugiego, wszelkie paliwa podrożały na stacjach mimo że jakiś wielkich kolejek ani ja (tankowałem w niedzielę)ani moi znajomi nie zauważyli, poza tym jak któryś z rządowych kundli zauważył orlen ma zapasy paliwa na 3 miesiące to dlaczego, paliwo podrażało od razu a nie za 3 miesiące? tak wiem koniunktura, wolny rynek i inne ..... -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://www.cdprojekt.com/pl/grupa-kapitalowa/otoczenie-rynkowe/ Zgodnie z szacunkami Newzoo1 wartość globalnego rynku gier w 2025 roku wyniosła 197 mld USD, co jest poziomem o 7,5% wyższym niż w 2024 r. W ubiegłym roku odnotowano największy wzrost w segmencie gier PC, który zwiększył swoją wartość o 10,4% r/r do 43 mld USD, segment konsolowy z kolei urósł o 4,2% r/r do poziomu 45 mld USD. W 2024 r. wzrosty odnotował również segment gier mobilnych, rosnąc o 7,7% r/r do 108 mld USD. -
Przez Elder · Opublikowano
Prawidłowo. Lepsze jest wrogiem dobrego...jak Tobie pasuje reverse to masz, takiej mobo nie miałeś.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi