Kryzys na rynku dysków SSD/NVMe?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Umówiłem się do serwisu Tesli na wymianę czujnika parkowania w tylnym zderzaku a tu dodatkowo akumulator 12V powoli pada -
Przez Badalamann · Opublikowano
Przecież pisałem wyraźnie o działaniach zbrojnych i fizycznym wybiciu członków karteli, jak terroystów. Przy czym to nie relgijni fanatycy walczący do ostatniego. Jak mocno oberwą wiele razy, to się rozproszą. Zobaczysz że po tym przywódcy będa kolejni. I to USA wskazuje cele, tak jak tego wskazali i ponoć sami wytropili. A Meksykanom kazali zaatakować. Powołali do tego już w USA grupę zadaniową, ponoć z wiodącą rolą CIA, nie DEA. Co sugeruje to co opisałem - traktowanie członków karteli jak terrosystów czy innych "uzasadnionych celi" a nie zwykłych przestępców. Zobaczyzmy ile akcji przeciwko kartelom będzie jeszcze w pierwszej połowie roku, przed wyborami w USA. -
Przez Wujeksam2 · Opublikowano
Aby nie zakładać nowego tematu. Również szukam telefonu do 2000zl, używany. Najważniejsze są: jakość zdjęć, kompaktowe wymiary, ogólna wytrzymalosc. Najlepszy wydaje się x200 pro mini, tylko niestety nie było wersji global. Czy s24/s25 bardzo odstaje pod względem fotografii? -
Przez Spl97 · Opublikowano
Teoretycznie którykolwiek z modów / adminów może usunąć te punkty wraz z treściami warnów, tylko, że oni pochodzą pod "chorą" zasadę, że oni są nieomylni, nawet jeśli dadzą przez pomyłkę, bo tak .
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi