Wykończenie mieszkania - (najlepiej tak, by mieszkanie nie wykończyło nas...)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
No to się zaczyna robić bardziej niż ciekawe, bo Radki 9070XT w promocjach poniżej 3K na pepperach nadal migają co 1-2 dni. 2800 vs. 4100. Tego nawet DLSS 4.5 nie zateguje. -
Przez some1 · Opublikowano
Kabel jak kabel, mam takiego Vortexa, mam też taki tani za 5 dych, oba działają, tylko Vortex jest bardziej giętki. Oryginalny kabel Mety jest światłowodowy i najbardziej elastyczny, stąd ta cena. Byle nie kupić kabla USB 2.0 / tylko do ładowania. -
Przez leven · Opublikowano
Są pewne granice i ludzie zaczynają przytomniej reagować. Dobrze, że te karty za 4100 wiszą, bo jak by zeszły, to sklepy znowu krok do przodu i pyk 4200 -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Oglądam od nowa Attack on Titan. Z pewnością przed laty widziałem 3 sezony i prawdopodobnie część czwartego. 3 odcinki za mną, raczej będę oglądał sezonami w sensie 1 sezon AoT, następnie coś zupełnie innego a potem kolejny sezon AoT. -
Przez AMDK11 · Opublikowano
Na jakich ustawieniach procesora? Po OC, UV czy na defultowych? Ja mam 9600X na dwfult(80W) czyli nastawy fabryczne. Zero OC. Przy obniżonych napięciach(UV) względem fabrycznych w pewnych sytuacjach/scenariuszach też może być za małe napięcie(wcale bym się nie zdziwił).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi