Jakość wykończenia wnętrza dzisiejszych aut premium (i nie tylko)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Skoro 5070=4090, to 5060Ti=4080? Jensen nie doprecyzował... -
Przez Kadajo · Opublikowano
Deep dive to dobre określenie wszystkiego, co jest związane z GTA 6. Szczególnie preorderowców -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ech źle mnie zrozumiałeś kompletnie. No i teraz ciekawostka. Odpaliłem dwa tytuły na UE 5, oba 1440p, Ray Tracing na maska, FSR:Q i bez generatora klatek Resident Evil Requiem, sam początek gry: Stock: 99-101 FPS UV+OC: 103-107 FPS Pragmata, baza - gapiąc się na lasery i korytarz w głębi. Stock: 177-178 FPS UV+OC: 188-190 FPS No i jako UV+OC mam na myśli -75mV rdzeń, 2700MHz pamięci i Power Limit -30 (212W). Sprawdzałem każdy wynik po 2 razy i się skrobię po głowie... bo powinno być więcej FPS na pudle, a jest odwrotnie. Może specyfika tych konkretnych tytułów na UE5? -
Przez Kadajo · Opublikowano
On czeka na uwolnienie mistycznej mocy RTX 5060Ti, wszyscy czekają. Nawet Jensen Tutaj już widać trochę tej mistycznej mocy uwolnienia 16GB vRAM: I tutaj: Potężne GPU które już za niedługo, już za momencik pokaże swoje prawdziwe diamenty: -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Warto postawic od nowa lub przeszczpic plany zasilania https://ithardware.pl/poradniki/zmiana_cpu_poradnik_naprawy_windows-33461.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi