Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, luk21pl napisał(a):

i tym samym stwarzają sobie środowisko do ataków hakerskich itd

Piraci juz od dlugiego czasu uzywaja Hypervisor Bypassa ale na razie nie bylo zadnych atakow. Prawie na pewno jest to bezpieczna metoda omijania Denuvo. Poza tym, po graniu i po restarcie komputera system wraca do normalnosci i mozna juz wlaczyc zabezpieczenie Hypervisor.

Ale ja np. mam wylaczone zabezpieczenie Hypervisor w Defenderze (izolacja rdzenia), bo bardzo spowalnia proca, co potwierdzaja benchmarki. A laptop nie za szybki ze stopki... Np. mi rozpakowywania WinRARem bardzo spowolnilo po wlaczeniu izolacji rdzenia. Jak wiadomo, system po wlaczeniu izolacji rdzenia dziala po prostu w maszynie wirtualnej, co bardzo spowalnia calego PC, wiec jesli chcesz nawet kilkadziesiat procent (zalezy przy jakim zadaniu) dodatkowej mocy, wylacz izolacje rdzenia.

Edytowane przez daerragh
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Strilok napisał(a):

Według steam za 2h zacznie się piracka epopeja. Fajnie jest wrócić do gry w odświeżonej formię. A z tego co czytałem jest to udana forma ;)

To dzisiaj będzie można już grać 🤔?

Edytowane przez azgan
Opublikowano
5 minut temu, azgan napisał(a):

To dzisiaj już można będzie grać 🤔?

obraz.thumb.png.072b805c853a20351f4d27d0e6539ac7.png

obraz.thumb.png.b2c7ae6452907e97ca9628fa6d2bbb81.png

Nie bardzo rozumiem pytania. Chyba że to taki żart z Twojej strony że nie będzie można grać przez błędy :D 

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, MJRegul napisał(a):

Czy tylko mi wydaje się, że nowy Asasyn wygląda jakby wszystko było z plastiku? Nie rozumiem skąd zachwyty nad grafiką, kurczę, czy jednak na żywo to lepiej wygląda? 

grałem chwilę u Tivolta na kanale i wygląda to okropnie, wszędzie kolorowo jaskrawo, - a może to tylko osobista preferencja? Chociaż czekaj,, teraz jest nas już dwóch 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, MJRegul napisał(a):

Czy tylko mi wydaje się, że nowy Asasyn wygląda jakby wszystko było z plastiku? Nie rozumiem skąd zachwyty nad grafiką, kurczę, czy jednak na żywo to lepiej wygląda? 

obie wersje gry są niestety plastikowe (najbardziej postacie) z tą róznicą ze nowsza wersja nieco mniej (co nie znaczy ze jest duzo lepiej)

https://www.instagram.com/reels/DXewsQ9EzYL/

Edytowane przez Oldman
Opublikowano

dla mnie to wygląda brzydko , nie mam ochoty grac w taki plastik, to jest remaster na poziomie gier sprzed paru ładnych lat.

5 minut temu, MJRegul napisał(a):

Jakoś tak turbokolorowo, jakby wszystko było nasmarowane smalcem, no nie podoba mi się ten silnik, fujka. 

podejrzewam ze to byc moze nawet nie tyle wina silnika co tego jak zostały zdefiniowane powierzchnie w assetach w nowej wersji.