Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na to jakie tuzy światowej piłki tam grają to myślę, że spokojnie bylibyśmy lepsi od niektórych reprezentacji, ale nic się nie poradzi na zasady. Moim zdaniem za dużo tych reprezentacji tam nawalili, nie jestem zwolennikiem zmiany tych przepisów

• Upvote 1
Opublikowano

Która grupa to grupa śmierci? Tak sobie patrzę i chyba ta:

obraz.png.7b790ba8987a4548d542ff6027e227de.png

Tylko czy Senegal to ten Senegal co lata temu? I czy Norwegia potrafi się odgryźć i grą solidną i mocną piłkę?

Tak btw. patrzę i tam same jakieś egzotyki w grupach. Trochę to śmieszne, ale no cóż. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Pavel87 napisał(a):

W ogóle mistrzostwa świata we Francji w 98 roku to był jedyny prawdziwy mundial. Każdy kolejny to już popierdółka nie kiler :) 

90, 86, 82 też 

Edytowane przez maras2574
Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, hwdp43 napisał(a):

Beka ze szwajcarii :E

Ta Szwajcaria to juz nie tez zespół co w ostatnich 10 latach + katar i inne kraje arabskie/afrykańskie to nie chłopcy do bicia (prócz RPA, które się prześliznęło na farcie). Polecam się zainteresować i zobaczyć chociaż mecze towarzyskie z tego roku. Taka Arabia, Senegal, Tunezja, nawet Irak - jeśli nie pogubią przez szybką bramkę to mogą napsuć krwi. Bramek dużo nie strzelają, ale też nie tracą. Więc jak ustrzelą jedną to mogą murować i się bronić skutecznie. A biegać to potrafią na dużej intensywności. 

Do tego australia - zero zaskoczenia, że wygrali z turasami, którzy lubią się zawsze kompromitować. Taka Australia gra naprawdę dobrze w ataku. Obrona na topowe zespoły nie da rady, ale bramki strzelać potrafią. Oglądałem ten towarzyski z Argentyną i do czasu wejścia Messiego to się tam nieźle trzymali

A pamiętam (słabo) te czasy jak Arabia dostawała na turnieju chyba z 8:0 z Niemcami...

Edytowane przez Fatality